Hvad søger du?

Er min bizz eller nummerpladebetaling aktiv?

Her på siden kan du indtaste dit bizz-nummer eller din nummerplade for at se, om de står som aktive. Du kan også altid tjekke status på brobizz.com eller i Brobizz appen. 

Tjek om din bizz er aktiv

Sådan tjekker du, om din nummerplade eller bizz er aktiv på brobizz.com eller i Brobizz Appen

Er min bizz eller nummerpladebetaling aktiv?

1.Log ind på brobizz.com eller i Brobizz Appen. 

2. Tryk på 'Bizz og nummerplade'  i kolonnen til venstre. Du får nu en oversigt over alle dine bizzer og nummerpladebetalinger.

3: Ved hver bizz og nummerpladebetaling, står der en status, som kan være enten 'Aktiv' eller 'Spærret'.

4: Er din bizz eller nummerpladebetaling spærret, kan du ikke bruge den til betaling. 

Vær opmærksom på dette, selvom din bizz står som aktiv

Har du lige opdateret dine oplysninger hos os?

Var dit betalingskort gyldigt, inden du opdaterede til et nyt, kan du benytte din bizz og/eller nummerpladebetaling til betaling med det samme hos en af vores samarbejdspartnere.

Var dit betalingskort spærret, inden du opdaterede det, vil din bizz/nummerpladebetaling fremgå som aktiv hos Brobizz med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at den endnu ikke er blevet aktiveret igen hos vores samarbejdspartnere.
Der kan gå op til 2 timer, før du kan benytte din bizz/nummerpladebetaling i betalingsanlægget på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos alle andre samarbejdspartnere f.eks. Øresundsbron.

OBS: Har du modtaget en inkassovarsling for en ubetalt faktura, vil din bizz/nummerpladebetaling først blive aktiveret igen, når vi har modtaget din betaling, selvom du har opdateret dit betalingskort. Der kan gå flere bankdage, før din betaling er blevet registreret.

Er din bizz mere end 5 år gammel?

Selvom din bizz står som aktiv, kan batteriet i din bizz godt være løbet tør for strøm, og herved virker din bizz ikke. Det sker oftest først efter mindst 5 år.
Når din bizz er løbet tør for strøm, anbefaler vi, at du bestiller en ny. Du kan dog stadig bruge den i anlægget, så længe du scanner den manuelt, så vi anbefaler, at du først smider den gamle bizz ud, når du har modtaget den nye.

Hvorfor er mit produkt inaktivt?

Har du husket at opdatere dit betalingskort på dit produkt?

Når du får nyt betalingskort, er det vigtigt, du opdaterer din bizz og nummerpladebetaling med de nye detaljer. Det gør du ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen og klikke på 'Vælg betalingskort' og derefter på den grønne knap 'Opdater betalingskort'.

Læs mere om opdatering af betalingskort her. 

Har du eventuelle udeståender på din aftale?

Hvis der er et udestående på din aftale, vil din bizz eller nummerpladebetaling stå som inaktiv.

Normalt trækker vi automatisk beløbet for en tur over broen eller med færgen på det betalingskort, du har knyttet til din aftale. Hvis vi ikke kan trække beløbet automatisk, vil vi sende dig en faktura til den mailadresse, du har tilknyttet din profil.

Læs mere her. 

Er dit produkt blevet spærret eller lukket?

Hvis din bizz og/eller nummerpladebetaling står som inaktiv, kan det være, at den/de er blevet spærret eller lukket og din aftale opsagt.

Det kan være sket fordi:

  • Du ikke har haft et forbrug på din nummerplade i 18 måneder eller ikke har haft et forbrug på din bizz i 36 måneder. Er det tilfældet, har vi opsagt din aftale.
  • Du har oprettet en aftale hos Brobizz og ikke har bestilt nummerpladebetaling eller en bizz indenfor de første 3 måneder. Er det tilfældet, har vi opsagt din aftale.
  • Du selv tidligere har spærret aftalen.

Læs mere her.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk