Hvad søger du?

Hvordan betaler jeg mine fakturaer og rykkere?

Hvis du har ubetalte fakturaer og eventuelle rykkere, skal disse betales via din netbank. Du modtager altid fakturaer og rykkere på mail, men du kan også finde dem på siden ”Ture og forbrug” ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.

Du skal være opmærksom på, at der typisk går op til 5 hverdage, før en faktura for ubetalt forbrug vises i oversigten over dine ‘Ture og forbrug’.

Når du har betalt dine fakturaer og rykkere, skal du huske at opdatere dit betalingskort, så Brobizz kan trække fremtidigt forbrug automatisk. Det gør du ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Følg vores guide her.

Spørgsmål og svar om faktura og rykkere

Hvorfor har jeg modtaget en faktura eller rykker?

Brobizz vil altid forsøge at trække betalingen for dit forbrug på dit tilknyttede betalingskort. Du vil modtage en faktura, hvis det ikke er muligt for Brobizz at trække betalingen. Det kan f.eks. skyldes en teknisk fejl, at dit betalingskort er udløbet eller at betalingen er blevet afvist i banken.

Brobizz vil forsøge at trække betalingen for en tur i op til 5 hverdage. Opdaterer du dit betalingskort i denne periode, kan du undgå at modtage en faktura. Men lykkes det ikke at trække pengene, sender Brobizz en faktura til den e-mailadresse, der er tilknyttet din profil. På fakturaen finder du beløb, forfaldsdato og indbetalingsoplysninger.

Betaler du ikke din faktura inden forfaldsdatoen, vil du modtage en rykker. Rykkeren skal betales inden den forfaldsdato, der står på rykkeren. Sker det ikke, modtager du endnu en rykker. Typisk vil Brobizz sende sagen videre til inkasso efter 2 ubetalte rykkere.

Hvor finder jeg en faktura eller rykker?

Du vil altid modtage fakturaer og rykkere på den mail, der er tilknyttet din aftale hos Brobizz.

Du har også mulighed for at finde fakturaer og rykkere på Brobizz’ selvbetjening. Følg denne guide, hvis du er i tvivl om, hvordan du gør:

  1. Start med at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.

  2. Tryk derefter på ‘Ture og forbrug’ på forsiden eller i menuen til venstre.

  3. Klik nu på fanen ‘Udeståender’. Såfremt du har nogle fakturaer og rykkere, vil der være en rød cirkel, som viser antallet.

  4. Beløbet vil være markeret med rødt, og under ‘Status’ vil der stå ‘Mangler betaling’. Du kan åbne og downloade fakturaen eller rykkeren som en PDF-fil ved at klikke på ‘Se faktura/se rykker’

  5. Betal dine fakturaer og rykkere manuelt via din netbank.

 

Hvordan betaler jeg en faktura eller rykker?

Du skal betale dine fakturaer og rykkere via din netbank. På din faktura eller rykker vil du finde beløbet, forfaldsdatoen samt de indbetalingsoplysninger, du skal bruge.

OBS: Der kan gå flere bankdage, før vi har modtaget din betaling. Når vi har modtaget din betaling, vil ‘Status’ på din faktura eller rykker fremgå som betalt.

Husk at opdatere dit betalingskort

Når du har betalt dine fakturaer og rykkere, skal du huske at opdatere dit betalingskort, så Brobizz kan trække fremtidigt forbrug automatisk. Det gør du ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Følg vores guide her.

Hvordan får jeg udbetalt en kreditnota?

Har du penge til gode hos Brobizz A/S, modtager du en kreditnota fra os på mail. I denne mail er der en formular, som du skal udfylde. Vi behandler derefter din sag, og du vil få overført pengene til din bankkonto så hurtigt som muligt.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk