Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?

Det er vigtigt, du altid har et gyldigt betalingskort eller benzinkort tilknyttet din profil - så undgår du eventuelle gebyrer eller at blive stoppet i betalingsanlægget.

Du kan altid ændre oplysningerne på det betalingskort, du har tilknyttet dit produkt. Har du eksempelvis fået nyt betalingskort, er det vigtigt, du husker at få opdateret oplysningerne hos os.

Sørg for, dine kortoplysninger er korrekte på samtlige af dine produkter. Hvis du fx både har en bizz og en nummerpladebetaling, skal du sikre dig, kortoplysningerne er korrekte på begge.

Du kan opdatere dit betalingskort via Min Konto eller i vores app.

Vær opmærksom på, at du ikke modtager en bekræftelse, når du har opdateret dit kort.

Sådan gør du

Opdatering af dit betalingskort på Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto skal du vælge den grønne knap 'Opdater betalingskort'.

Her får du et overblik over, hvilke produkter, du har tilknyttet dit/dine betalingskort.

Det er ganske enkelt:

1. Vælg, hvilket betalingskort, du vil opdatere – har du flere produkter tilknyttet et kort, kan du selv vælge, hvilke produkter, du vil opdatere.
  2. Tryk på den grønne knap 'Opdater kort', du skal nu vælge, om det er benzinkort eller kreditkort, din aftale skal opdateres med.
  3. Indtast derefter oplysningerne på det nye betalingskort og tryk på 'Registrer kort'.

Vær opmærksom på, at vi ikke sender en kvittering for, at du har opdateret dit kort.

Få hjælp til at logge ind på Min Konto her

Opdatering af dit betalingskort i Brobizz appen

1. Log ind i Brobizz appen
  2. Gå til menupunktet 'Profil'
  3. Vælg 'Mine Brobizz' eller 'Mine nummerpladebetalinger' og klik på den betalingsaftale, som du vil opdatere kortet på
  4. Klik på fanen 'Betalingskort' og derefter på den grønne knap 'Opdater betalingskort'
  5. Bekræft, at du vil opdatere kortet på den valgte betalingsaftale* (vælg 'Nej, opdater ikke på andre aftaler')
  6. Indtast oplysningerne på det nye kort og tryk på 'Registrer kort'

* Det er muligt at opdatere kortet på alle aftaler samtidig, hvis du har flere - tryk da på den grønne 'Ja'-knap.

Få hjælp til at logge ind i appen her

Verificering med NemID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, du bliver bedt om at verificere dig med NemID nøgleapp, når du bestiller via Brobizz.com.

Det er ikke længere muligt at bruge det fysiske nøglekort af papir, så du skal i stedet downloade NemID nøgleapp til din telefon.

Hvis du ikke har mulighed for at benytte NemID nøgleapp, kan du via din bank blive oprettet, så du i stedet kan få en SMS-kode tilsendt ved online bestillinger.

Har du yderligere spørgsmål til NemID, skal du kontakte din bank.

Se en videoguide hos Nets her

Videoguide: Sådan opdaterer du betalingskort i Brobizz app

Spørgsmål og svar om opdatering af betalingskort

Hvornår virker min bizz eller nummerpladebetaling efter opdatering af mit betalingskort?

Der er forskel på, hvor hurtigt din bizz og nummerpladebetaling virker, når du opdaterer dit betalingskort.

Hvis din bizz og nummerpladebetaling var aktiv/åben, da du ændrede det tilknyttede betalingskort, kan du bruge dem med det samme. Du kan altid tjekke status på din bizz og nummerpladebetaling i Min Konto. Er ikonet grønt, er den aktiv.

Hvis din bizz eller nummerpladebetaling var spærret, inden du opdaterede dit betalingskort, skal du være opmærksom på, at der er forskel på, hvornår din bizz kan bruges i de forskellige anlæg. Det kommer an på, om du har en sær- eller rabataftale med det selskab, du gerne vil benytte din bizz eller nummerpladebetaling hos.

Med særaftale

En særaftale (også kaldet en lokalaftale) kan fx være en Storebælt Privat eller Storebælt Erhvervsaftale med Storebæltsbroen, en BroPas-aftale med Øresundsbron eller en AutoBizz Smart-aftale med ForSea Ferries.

Har du en særaftale med Storebælt, vil din bizz eller nummerpladebetaling virke to timer efter din opdatering. Har du derimod en sær- eller rabataftale med Øresundsbron eller ForSea, kan der gå op til 24 timer.

Uden særaftale

Benytter du din bizz eller nummerpladebetaling et sted, hvor du ikke har en sær- eller rabataftale gælder følgende:

Har du opdateret dit betalingskort inden kl. 19.00, kan du bruge din bizz næste dag efter kl. 07.00.

Eksempel: Du opdaterer dit betalingskort mandag aften inden kl. 19.00. Bizz er klar til brug tirsdag kl. 07.00.

Har du opdateret efter kl. 19.00, kan du først bruge din bizz igen på andendagen kl. 07.00.

Eksempel: Du opdaterer dit betalingskort mandag aften efter kl. 19.00. Din bizz er klar til brug onsdag kl. 07.00.

Er du i tvivl, om du har en sær- eller rabataftale med de steder, hvor du kan bruge en bizz, er du velkommen til at kontakte os.

Hvilke betalingskort og benzinkort kan jeg bruge hos Brobizz?

Vi accepterer følgende betalingsmidler:

Betaling med Mastercard

Det er muligt at betale med Mastercard hos Brobizz. Vær dog opmærksom på, at hvis du bruger et Mastercard, skal du huske at aktivere det til internet betaling i din netbank.

Betaling med benzinkort

Det er muligt at betale med benzinkort hos Brobizz. Vi gør dog opmærksom på, at det ikke er muligt at bruge Routex benzinkort og Shell Card Privat som betalingskort.