Vi oplever i øjeblikket, at der er falske mails i omløb.

Læs, hvad du skal gøre her.

Hvad søger du?

Hvordan opdaterer jeg mit betalingskort?

Du kan opdatere dit betalingskort i selvbetjeningen eller i Brobizz appen.

Det er vigtigt, du sørger for, dit betalingskort altid er opdateret på din profil, så vi kan trække betaling for dit forbrug.


Sådan opdaterer du dit betalingskort

Log ind på selvbetjeningen eller i Brobizz appen.

Gå til login

Vælg "Betalingskort” i menuen på forsiden eller til venstre.

Klik på den grønne knap “Opdatér betalingskort”

Indtast dine kortoplysninger (kortnummer, udløbsdato/-år samt kontrolcifre) og tryk på knappen "Opdater betalingskort".

Verificér dit betalingskort med MitID

Opdateringen er gået korrekt igennem, når du får en kvittering på din skærm.

Tjek, om dit betalingskort er blevet opdateret.

OBS: Du vil ikke modtage en e-mail med en bekræftelse af, at opdateringen af dit betalingskort er gennemført. Du kan være sikker på, at opdateringen er gået igennem, hvis du får en kvittering på skærmen og efterfølgende kan se, at det nye kort fremgår, i selvbetjeningen under fanen ‘Betalingskort’.

Har du udfordringer med at opdatere dit betalingskort?

Sikr, at betalingskortet er aktivt i banken og ikke har overskredet udløbsdatoen.

Sikr, at betalingskortet er aktiveret til internethandel i din netbank (og evt. udenlandsk handel).

Forsøg at foretage opdateringen i en anden internetbrowser (f.eks. Google Chrome eller Safari). Hvis det ikke virker, kan du også forsøge at skifte enhed. Sidder du f.eks. med din smartphone, kan du i stedet forsøge på din computer eller omvendt.

Forsøg at opdatere dit betalingskort i et inkognito- eller privat vindue på din internetbrowser. Du kan også forsøge at slette din cookiehistorik.

Spørgsmål og svar

Hvornår virker min bizz eller nummerpladebetaling igen?

Var dit betalingskort gyldigt, inden du opdaterede til et nyt, kan du benytte din bizz og/eller nummerpladebetaling til betaling med det samme hos en af vores samarbejdspartnere.

Var dit betalingskort spærret, inden du opdaterede det, vil din bizz/nummerpladebetaling fremgå som aktiv hos Brobizz med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at den endnu ikke er blevet aktiveret igen hos vores samarbejdspartnere.
Der kan gå op til 2 timer, før du kan benytte din bizz/nummerpladebetaling i betalingsanlægget på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos alle andre samarbejdspartnere f.eks. Øresundsbron.

OBS: Har du modtaget en inkassovarsling for en ubetalt faktura, vil din bizz/nummerpladebetaling først blive aktiveret igen, når vi har modtaget din betaling, selvom du har opdateret dit betalingskort. Der kan gå flere bankdage, før din betaling er blevet registreret.

Hvad gør jeg, hvis jeg har modtaget en faktura eller rykker?

Har du modtaget en faktura og eventuelle rykkere, skal du være opmærksom på, at disse skal betales manuelt, da betalingen ikke sker automatisk, når du opdaterer dit betalingskort.

Læs mere om betaling af faktura og rykkere.

Hvilke betalingsmidler accepterer I?

Vi accepterer Visa, Mastercard og Dankort.

Kan I opdatere betalingskortet for mig?

Du skal selv opdatere dit betalingskort via selvbetjeningen eller Brobizz appen. Vi kan ikke gøre det for dig pga. gældende lovgivning.

Verificering med MitID

Du skal verificere dig med MitID, når du skal tilføje eller opdatere et betalingskort hos Brobizz.

Hvis du oplever problemer, når du skal verificere opdateringen af dit betalingskort med MitID, er der hjælp at hente på MitID’s hjemmeside her.

Du kan se videoguides til MitID her.

Hvis du ikke har en smartphone eller tablet, har du som alternativ mulighed for at oprette en aftale med NETS om at få tilsendt en engangskode, som du kan bruge til verificering af dit kort på NETS' hjemmeside.

Du kan også kontakte din bank eller kortudbyder for et alternativ, hvis du ikke har mulighed for at benytte MitID eller engangskode fra NETS.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk