Hvad søger du?

Er min aftale med Brobizz blevet opsagt?

Der kan være flere grunde til, at din aftale med Brobizz er blevet opsagt. Overordnet set lukker vi aftaler med de kunder, der længe har været inaktive. Det gør vi, fordi vi gerne vil passe på din data, og fordi vi ikke ønsker at have unødig data liggende.

Når din aftale er blevet opsagt, kan du ikke længere benytte din bizz og nummerpladebetaling. Du kan heller ikke logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
Vi kan ikke genåbne din aftale, når den først er opsagt.

Husk, uanset hvorfor din aftale er blevet opsagt, kan du nemt lave en ny aftale og bestille en nummerpladebetaling eller en bizz igen. Det gør du her.


Derfor har vi opsagt din aftale

  1. Hvis du ikke har haft et forbrug på din nummerplade i 18 måneder eller ikke har haft et forbrug på din bizz i 36 måneder, har vi opsagt din aftale.
  2. Hvis du har oprettet en aftale hos Brobizz og ikke har bestilt nummerpladebetaling eller en bizz indenfor de første 3 måneder, har vi opsagt din aftale.
  3. Hvis vi har registreret en ændring i motorregistret, efter du har oprettet din nummerpladebetaling, har vi opsagt din aftale. 
  4. Hvis du fra den 11. april 2023 ikke har en e-mail tilknyttet sin konto, har vi opsagt din aftale. Vi har sendt et brev, hvor vi har informeret om dette, til alle, der var berørte.
  5. Hvis du fra den 11. april 2023 har en e-mail, der er tilknyttet flere forskellige kundenumre, har vi opsagt dine aftaler. Vi har sendt et brev, hvor vi har informeret om dette, til alle, der var berørte.
  6. Hvis du fra den 11. april 2023 ikke har en adresse tilføjet til dit kundeforhold, har vi opsagt din aftale. Vi har sendt et brev, hvor vi har informeret om dette, til alle, der var berørte.

Vær opmærksom på

  • Hvis du har betalt et depositum for din bizz, vil du få tilsendt en mail med en formular, som du skal udfylde, for at få dine penge retur. Når du har udfyldt formularen, kan der gå op til 90 hverdage, før du får dine penge udbetalt. Hvis dit betalingskort hos Brobizz ikke er gyldigt, får du i stedet tilsendt en kreditnota.

  • Når vi har lukket din aftale, skal du ikke returnere din bizz. Vi anbefaler, at du sorterer den som elektronisk affald i din affaldssortering eller afleverer den på din lokale genbrugsstation.

  • Du kan læse mere om affaldssortering på din kommunes hjemmeside.

  • Ønsker du selv at opsige din aftale med Brobizz, kan følge guiden her.
Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk