Er min bizz eller nummerpladebetaling aktiv?

Her på siden kan du indtaste dit bizz-nummer for at se, om din bizz står som aktiv. For at tjekke din nummerpladebetaling eller få yderligere oplysninger skal du logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen.

Tjek om din bizz er aktiv

Her kan du nemt og hurtigt tjekke, om din bizz er aktiv. Har du brug for flere detaljer, kan du logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen.

Se om din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv på Min Konto og i Brobizz appen

På Min Konto

Husk, du skal være logget ind - læs her, hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind på Min Konto, kan du trykke på den grønne knap 'Se aftaler', så kommer du direkte til din aftaleoversigt.

2. Det er også muligt at finde din aftaleoversigt på denne måde: Gå til menupunktet 'Mine Aftaler' og klik derefter på 'Aftaleoversigt'.

Aftaleoversigten viser dig blandt andet, hvilken nummerplade du har tilknyttet, bilmærke/model, reference (hvis du har navngivet din aftale), betalingsmetode og status på det enkelte produkt (aktiv/inaktiv).

I Brobizz appen

Husk, du skal være logget ind - læs her, hvordan du gør.

Dine muligheder

1. Når du er logget ind i appen, får du med det samme et overblik - du finder det i toppen af 'Hjem'-siden. Lige under dit navn, kan du scrolle frem og tilbage mellem de produkter, du har. Der kan du også se, om de er aktive/inaktive.
  2. Du kan også se alle dine produkter ved at trykke på menupunktet 'Profil', så får du mulighed for at vælge dine aftaler.

Uanset, hvilken vej ind til din aftaleoversigt, du vælger, kan du altid se, om du har en særaftale/lokalaftale med nogle af vores partnere.

Videoguide:

Se her, hvordan du ved login i Brobizz appen, kan tjekke om din bizz/nummerpladebetaling er aktiv.

Vær opmærksom på dette, selvom din bizz står som aktiv

Har du lige opdateret dine oplysninger hos os?

Hvis du netop har opdateret dine oplysninger, din nummerplade eller dit betalingskort hos os, kan der gå to til 24 timer, inden du kan benytte din bizz. Efter opdateringen vil din bizz stå som aktiv, men der kan gå op til to timer, inden du kan køre på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos de andre operatører som fx Øresundsbron.

Er din bizz over otte år gammel?

Selvom din bizz står som aktiv, kan batteriet i din bizz godt være løbet tør for strøm, og herved virker din bizz ikke. Det sker oftest først efter otte år. Så er din bizz otte år eller ældre, anbefaler vi, du laver en udskiftning af den.

Læs mere om udskiftning af bizz her

Hvorfor er mit produkt inaktivt?

Har du husket at opdatere dit betalingskort på dit produkt?

Når du får nyt betalingskort, er det vigtigt, du opdaterer din bizz og nummerpladebetaling med de nye detaljer. Det gør du ved at logge ind på Min Konto eller i Brobizz appen og klikke på opdater betalingskort.

→ Læs mere og se videoguides her

Har du eventuelle udeståender på din aftale?

Hvis der er et udestående på din aftale, vil din bizz eller nummerpladebetaling stå som inaktiv.

Normalt trækker vi automatisk beløbet for en tur over broen eller med færgen på det betalingskort, du har knyttet til din aftale. Hvis vi ikke kan trække beløbet automatisk, vil vi sende dig en regning til den mailadresse, du har tilknyttet din profil.

→ Læs mere her

Er dit produkt blevet spærret eller lukket?

Hvis din bizz eller nummerpladebetaling står som inaktiv, kan det være, de er blevet spærret på grund af:

• Teknikken i din bizz er forældet, og du ikke har udskiftet den til en ny. Vi varsler dig altid om dette mindst to måneder, inden vi lukker den.
  • Du ikke har brugt din aftale i mere end 3 år.
  • Du selv tidligere har spærret aftalen.

→ Læs mere her