Hvad søger du?

Betaling med bizz og nummerplade

Med en bizz og nummerpladebetaling kan du betale på alle anvendelsessteder i Danmark, som Brobizz samarbejder med. Brobizz er automatisk betaling, der gør din tur over broer, med færger og på betalingsveje nemmere.

Bizz eller nummerpladebetaling?

Bestil bizz og nummerpladebetaling

Brobizz giver dig en nem rejse gennem Danmark, uden stop ved betalingsbroer og fumlen med kreditkort og reservationsnummer ved færger. Ud over hjælp til en simplere rejseform, får du som Brobizz kunde også adgang til en række eksklusive fordele, bl.a.

Er du i tvivl, om du skal vælge bizz eller nummerpladebetaling, så kig på vores kort over anvendendelsessteder, inden du beslutter dig.

Nummerpladebetaling

Med nummerpladebetaling kan du betale automatisk med din nummerplade på en lang række udvalgte steder.

Det koster ikke noget at tilmelde sig til nummerpladebetaling, og du kan bestille og være køreklar allerede i dag. 

Der går 20 min., fra du tilmelder dig nummerpladebetaling, til du kan bruge den som betaling på Storebæltsbroen. Hos vores andre samarbejdspartnere kan der gå op til 24 timer. 

Vær' opmærksom på, at man ikke kan bruge nummerpladebetaling på veteranbiler, da nummerpladen på den type bil ikke er reflekterende og derfor ikke kan læses. 

Bizz

Med en bizz i forruden er du sikret automatisk betaling på mange færger, broer og betalingsveje i Skandinavien.

En bizz koster 200 kr. at bestille, og den havner i din postkasse inden for 5-10 hverdage efter bestilling.

Kan jeg have både bizz og nummerpladebetaling?

Ja, du kan godt vælge både at have en bizz og en nummerpladebetaling. På den måde er du sikret at have alle mulighederne for automatisk betaling hos Brobizz.

Du skal dog være opmærksom på, at din bizz vil blive prioriteret over nummerpladen, så hvis du har bizzen i forruden, vil du blive opkrævet via din bizz. Hvis du ikke ønsker at blive opkrævet via din bizz, men i stedet bruge din nummerpladebetaling, skal du lægge bizzen ned i det etui, der er fulgt med ved bestillingen - eller lade den blive hjemme.

Sådan bestiller du

  • Klik på Bestil
  • Start med at oprette en profil
  • Vælg bizz, nummerpladebetaling eller begge dele
  • Tilknyt dit betalingskort
  • Godkend og verificer dig med NemID-nøgleapp - og du modtager en kvittering
  • Vi pakker og sender din bizz - husk at nummerpladebetaling på Storebæltsbroen er aktiv efter 20 minutter fra bestilling.

God rejse

 

Få adgang til fordelene

Efter din bestilling får du adgang til en række fordele hos vores samarbejdspartnere. Hold dig orienteret og tilmeld dig de fordele, som er relevante for dig i Brobizz app eller på Min Konto.

På siden Hvor finder du en oversigt over alle de partnere, som du kan betale med bizz og nummerplade hos. Vi har også samlet en masse god viden om brug af vores produkter hos forskellige partnere - det overblik finder du på vores hjælpesider Partnere & priser.

Bliv kunde i dag

Opret din profil, det er ganske nemt. Du kan læse her, hvordan du gør. I oprettelsen af din profil bestiller du bizz og nummerpladebetaling.

Er du allerede kunde, kan du altid logge på Min Konto eller ind i Brobizz appen og bestille en en ekstra bizz eller nummerpladebetaling samt tilmelde dig vores særaftaler.

Overblik lige ved hånden

Hent Brobizz appen gratis i Google Play eller App Store - du behøver ikke engang at være kunde i forvejen for at bruge den.

Med appen sikrer du dig samtidig et godt overblik over din aftale, dit forbrug, og hvor du kan bruge din bizz og betaling med nummerpladen. Du kan også bestille en aftale igennem appen.

Godt at vide

En bizz koster et engangsbeløb på 200 kr. Tilmelding til nummerpladebetaling koster 0 kr.

Du skal være opmærksom på, at der er en leveringstid på 5-10 hverdage på en bizz - men så kan du i mellemtiden bruge betaling med nummerplade (tjek altid, hvor du kan bruge den, før du kører).

Se anvendelsesstederne her

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk