Hvad søger du?

Betaling med bizz og nummerplade

Med en bizz og nummerpladebetaling kan du betale på alle anvendelsessteder i Danmark, som Brobizz samarbejder med. Du er samtidig sikret en høj aflæsningsrate på anvendelsesstederne.

Bestil bizz og nummerpladebetaling

Brobizz giver dig en nem rejse gennem Danmark, uden stop ved betalingsbroer og fumlen med kreditkort og reservationsnummer ved færger. Ud over hjælp til en simplere rejseform, får du som Brobizz kunde også adgang til en række eksklusive fordele, bl.a.

  • FDM-medlemskab med 21% i rabat det første år (kun nye FDM-medlemmer)
  • Rabat, hver gang du krydser Storebæltsbroen
  • Mulighed for at knytte rabataftaler til din aftale, fx BroPas eller 10-turskort på færger
  • Og meget mere… Se alle fordelene hos vores mange partnere her


Bestil

Sådan bestiller du bizz

  • Klik på Bestil
  • Start med at oprette en profil
  • Bizz og nummerpladebetaling er valgt
  • Tilknyt dit betalingskort
  • Godkend og du modtager en kvittering
  • Vi pakker og sender din bizz - husk at nummerpladebetaling på Storebæltsbroen er aktiv efter 20 minutter fra tilmelding.

God rejse


Få adgang til fordelene
Efter din bestilling får du adgang til en række fordele hos vores partnere. Hold dig orienteret og tilmeld dig de fordele, som er relevante for dig i Brobizz app eller på Min Konto.

På siden Hvor finder du en oversigt over alle de partnere, som du kan betale med bizz og nummerplade hos. Vi har også samlet en masse god viden om brug af vores produkter hos forskellige partnere - det overblik finder du på vores hjælpesider Partnere & særaftaler.

 

Bliv kunde i dag
Opret din profil, det er ganske nemt. Du kan læse her, hvordan du gør. I oprettelsen af din profil bestiller du bizz (og nummerpladebetaling).

Er du allerede kunde, kan du altid logge på Min Konto eller ind i Brobizz appen og bestille en en ekstra bizz eller tilmelde dig fordels- og særaftaler.

 

Overblik lige ved hånden
Hent Brobizz appen gratis i Google Play eller App Store - du behøver ikke engang at være kunde i forvejen, for at bruge den.

Med appen sikrer du dig samtidig et godt overblik over din aftale, dit forbrug og hvor du kan bruge din bizz og betaling med nummerpladen. Du kan også bestille en aftale igennem appen

 

Godt at vide
En bizz koster et engangsbeløb på 200 kr. Tilmelding til nummerpladebetaling koster 0 kr.

Du skal være opmærksom på, at der er en leveringstid på 5-10 hverdage på en bizz - men så kan du i mellemtiden bruge betaling med nummerplade (tjek altid, hvor du kan bruge den, før du kører).

Se anvendelsesstederne her

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk