Hvad søger du?

Hvad er prisen på de enkelte broer og færger?

Det er det enkelte anvendelsessted, der fastsætter prisen og eventuelle rabatter, og du skal derfor se på deres websites for at få disse oplysninger. De fleste steder får du automatisk den bedste pris med bizz eller nummerpladebetaling fra Brobizz A/S.

Med en bizz eller nummerpladebetaling fra Brobizz A/S er du sikret automatisk betaling på en lang række broer og færge.

En bizz og nummerpladebetaling fungerer som et betalingsmiddel, der trækker pengene, men det er ikke Brobizz, der bestemmer beløbet, der skal trækkes. Det gør de enkelte anvendelsessteder. 

For at finde prisen på f.eks. Storebæltsbroen, Øresundsbron og Molslinjen skal du henvende dig direkte til dem. 

Herunder finder du en oversigt, så du nemt kan klikke dig videre til de enkelte hjemmesider og finde de priser og informationer, du søger.

Det er også på de hjemmesider, du finder kontaktoplysninger, hvis du f.eks. er blevet opkrævet et forkert beløb. 

Pris på bizz og nummerpladebetaling

En bizz fra Brobizz A/S koster et engangsbeløb på 200 kroner. Hvis du vælger nummerpladebetaling, kan du tilmelde dig for 0 kroner.

Fejlopkrævninger

Er du blevet opkrævet et forkert beløb for din tur, skal du henvende dig der, hvor du har brugt din bizz eller nummerpladebetaling. Brobizz A/S kan ikke hjælpe, hvis du har betalt et forkert beløb. 

 

Få hjælp og find priser og information på vores samarbejdspartneres hjemmesider

Kan jeg få rabat og andre aftaler?

Mange steder får du automatisk rabat med bizz eller nummerplade. Aftalerne er forskelligt udformet – nogle steder skal du bare tilmelde dig, mens du andre steder betaler et abonnement for at få overfarten til f.eks. halv pris.

Du kan finde alle vores samarbejdspartnere her og læse mere om de forskellige rabatordninger og særaftaler hos hver enkelt.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk