Vi oplever i øjeblikket, at der er falske mails i omløb.

Læs, hvad du skal gøre her.

Hvad søger du?

Om os

Brobizz A/S udvikler og administrerer Brobizz-konceptet, der sikrer automatisk betaling ved bl.a. broer, færger, afgiftsbelagte veje og parkeringsanlæg.
Brobizz

Brobizz A/S

Vester Søgade 10, DK-1601 København V

CVR nr. 31 85 48 22

EAN nr. 5790002111013

Det er ikke muligt at få personlig betjening på vores adresse.

 

Om Brobizz

Brobizz A/S er 100 procent ejet af Sund & Bælt Holding A/S. Tidligere blev Brobizz-aftalerne administreret af A/S Storebælt, men i 2013 blev alle Brobizz-aktiviteter overført til Brobizz A/S.
Selskabet står bag Brobizz-konceptet, der bruges til automatisk betaling ved bl.a. færger, broer, betalingsanlæg og parkering.

I 2018 lancerede Brobizz A/S desuden betaling med nummerplade.
Læs mere om Brobizz A/S som datterselskab af Sund & Bælt Holding A/S

Her kan Brobizz bruges

Brobizz A/S har i dag 830.000 Brobizz-aftaler med tilsammen mere end 1 million Brobizz-enheder i brug. Desuden er der indgået flere end 300.000 nummerpladebetalings-aftaler.

 • Brobizz A/S indgår i det skandinaviske og østrigske samarbejde EasyGo. Læs mere på easygo.com.
 • Bizz og nummerpladebetaling kan bruges til at betale broafgifter, vejbetaling og færgeoverfarter en lang række steder i Skandinavien og Østrig.
 • Endvidere har Brobizz A/S indgået aftaler om at anvende bizz som adgangskontrol ved forskellige lukkede parkeringsområder, bl.a. Kolding Havn og Vejle Havn.

Etableringen af Brobizz A/S

Brobizz A/S blev etableret i 2008 som et led i forberedelse til den kommende europæiske bompenge-tjeneste, jvf. EU-direktivet European Electronic Toll Service.

Denne tjeneste har som mål, at brugere af betalingsveje mm. i hele EU kun behøver at have aftale hos én udbyder af elektroniske betalingsenheder (f.eks. Brobizz A/S) og dermed kun betale ét sted ved passage af betalingsanlæg i EU.

Whistleblower-ordning

Vi ønsker ligeledes at have en åben og troværdig arbejdsplads. Derfor har Sund & Bælt Holding A/S, herunder Brobizz A/S, etableret en Whistleblower-ordning, som giver medarbejdere og andre med relation til Brobizz A/S en kanal til frit (og anonymt) at ytre sig om uregelmæssigheder eller overtrædelser af regler. Læs mere om Whistleblower-ordningen.

Kvalitetspolitik

I forlængelse af vores forretningsstrategi er vores kvalitetspolitik:

 • Vi bestræber os på, at vi kan skabe den mest effektive og kundevenlige betalingsløsning for bilister og øge værdien for vores samarbejdspartnere.
 • Vi sikrer, at betaling på brugerfinansieret infrastruktur foregår så effektivt som muligt og med et højt serviceniveau.
 • Vi skaber skræddersyede digitale platforme til vores kunder, som sikrer bedre service og højere loyalitet.
 • Vores nye digitale markedsplads tilbyder nye og eksisterende kunder det bedste overblik over anvendelsessteder, rabatter og betalingsmuligheder.
 • Nye produkttyper og teknologiske løsninger gør Brobizz til en attraktiv partner og kundernes foretrukne betalingsløsning.

Dette vil vi opnå ved:

 1. Fokus på kundetilfredshed og medarbejdertrivsel.
 2. Stadig fokus på effektivisering af processer og redskaber, herunder balancen mellem inhouse og outsourcede aktiviteter.
 3. Effektiv overvågning og styring af outsourcede aktiviteter.
 4. Nyttiggørelse af erfaring og læring, herunder sikre at korrigerende handlinger og løbende vurdering af risici og muligheder fungerer effektivt.
 5. Tilstedeværelse af de nødvendige ressourcer for at opgaverne kan løses.
 6. Etablering og vedligehold af kvalitetsledelsessystemet, der opfylder ISO9001 standardens krav og er certificeret af 3. part.
 7. Løbende forbedringer af vores ledelsessystem.

 

 

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk