Vores selvbetjening, app samt kundeservice er lukket fra mandag d. 4. marts kl. 16 til torsdag d. 7. marts kl. 9 grundet systemopdateringer.

Hvad søger du?

Bizz

Bizz

Vores bizz er til dig, der gerne vil have noget i hænderne og som har behov for at kunne flytte betalingsmidlet mellem flere biler. Du kan bruge bizzen til automatisk betaling på blandt andet Storebæltsbroen, Øresundsbron og på flere danske færger.

Nem og praktisk løsning - betal med vores bizz

Med en bizz i forrruden er du klar til en nem og praktisk tur over blandt andet Storebæltsbroen. 
Det koster 200 kr. at få en bizz, men så har du også et betalingsmiddel, som du kan skifte imellem forskellige køretøjer lige så ofte, du ønsker.

Når du bestiller en bizz, er den forventede leveringstid ca. 7-10 hverdage (OBS: Leveringstiden kan være længere for adresser uden for Danmark).

 

Er min bizz aktiv? 

Hvis dit betalingskort er udløbet, kan du ikke betale med din bizz. Det er derfor vigtigt, at du altid opdaterer dine betalingsoplysninger, når du får et nyt betalingskort. Du kan læse meget mere om, hvordan du gør det her.
Du kan også altid tjekke, om din bizz er aktiv. Det gør du her.

 

Fordelene ved vores automatiske betalingsløsninger

Nem betaling på farten

Betal med bilens nummerplade eller sæt en bizz i forruden. Bliv kunde i dag, så klarer vi resten for dig. Tilmelding til nummerpladebetaling koster 0 kr. En bizz koster et engangsbeløb på 200 kr

Den bedste pris på Storebælt

Med Brobizz får du automatisk den bedste pris på turen over broen. Med en almindelig personbil sparer du 78 kr. hver vej.

Nemt og enkelt overblik

Log ind på Brobizz.com eller i appen, så får du et overblik over dine ture og dine betalinger. Her kan du også opdatere dit betalingskort eller se om din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv.

Log ind og få overblikket

Log ind på Brobizz.com eller i appen, så får du et enkelt overblik over dine betalinger og dine ture. Her kan du også se, om din nummerplade eller bizz er aktiv, og du kan opdatere dit betalingskort. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor virkede min bizz ikke ved overfarten?

Der kan være flere grunde til, at din bizz ikke virkede.

1: Dit betalingskort er udløbet. Læs mere om, hvordan du opdaterer det her. Tjek om din bizz er aktiv her.

2: Bizzen er ikke monteret korrekt. Signalet kunne derfor ikke fanges, og bizzen kunne ikke blive aflæst.

3: Hvis din bizz er mere end 5 år gammel, kan den løbe tør for strøm.

Hvordan monterer jeg min bizz?

Det er vigtigt, at bizzen bliver monteret korrekt i køretøjet, så signalet opfanges i betalingsanlægget.

Sæt din bizz i holderen, som du modtager sammen med din bizz, og montér holderen på forruden, så tæt på bakspejlet som muligt.

Hvad gør jeg med min bizz, når jeg ikke ønsker at have den mere?

Vi skal ikke have bizzen retur. Du skal blot lukke din bizz via brobizz.com eller vores app, og så skal du aflevere den som elektronisk affald på genbrugspladen eller i din affaldssortering.

Hvis du har et depositum tilgode, udbetaler vi det til dig maks 90 hverdage efter, at vi har registreret, at din bizz er blevet lukket. Læs mere her. 

Husk, at du selv skal opsige din rabataftaler med f.eks. Øresundsbron.

Kan jeg bruge min bizz i en bil, jeg lejer?

Ja, det kan du sagtens. Du kan flytte din bizz rundt mellem alle køretøjer.
Vær opmærksom på, at en samarbejdspartner (fx Storebæltsbroen) kan begrænse din rabat til et specifikt køretøj/nummerplade. 

Hvordan betaler jeg, hvis jeg både har bizz og nummerpladebetaling?

Bizzen vil altid blive prioriteret først. Dvs. at hvis du både har bizz og nummerpladebetaling, så vil det være bizzen, der aflæses først, hvis den er aktiv, monteret korrekt og ikke er løbet tør for strøm.

Storebæltsbroen

Brug din bizz som betaling på Storebæltsbroen og få den bedste pris. Storebæltsbroen tilbyder også gode rabataftaler - både til dig med en autocamper eller hvis du har et handicap.

Øresundsbron


Øresundsbron giver dig automatisk betaling med en bizz. Du skal dog bestille en rabataftale som f.eks. ØresundGO eller ØresundPENDLER for at få rabat på Øresundsbron.

Scandlines

Hos Scandlines får du automatisk betaling, hvis du betaler med bizz, og samtidig får du billetten til rabatpris.

Brobizz i tal

+1.000.000

Kunder

11

Betalingssteder

+500.000

Bizzer

Brug for hjælp?

Se vores spørgsmål og svar, eller få hjælp fra vores kundeservice.
Sprog: Dansk

Sprog: Dansk