Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Jeg har fået en regning eller rykker

Hvis vi ikke kan trække beløbet for en tur på dit kort, sender vi dig en regning. Betaler du ikke den, sender vi dig en rykker, og til sidst overdrager vi sagen til inkasso. Husk at holde oplysningerne om dit betalingskort opdaterede i Brobizz appen eller på Min Konto, så du undgår besværet og de ekstra gebyrer.

Normalt trækker vi automatisk beløbet for en tur over broen eller med færgen på det betalingskort, du har knyttet til din aftale. Hvis vi ikke kan trække beløbet automatisk, vil vi sende dig en regning. 

Din aftale hos Brobizz bliver spærret, indtil det udestående beløb er betalt, og dit betalingskort igen er opdateret på din aftale. 

Se her, hvordan du opdaterer dit betalingskort

Du kan finde din betalingsanmodning ved at logge ind på Min Konto. 

Se her, hvordan du logger ind på Min Konto

Regning

Kan vi ikke trække beløbet på dit betalingskort, sender vi dig en mail med regningen. Det koster 50 kr. at betale via girokort, og du skal gøre det hurtigst muligt.

Rykker

Betaler du ikke regningen inden fristens udløb, sender vi dig en mail med en rykker på betalingen. Du modtager kun én rykker, og skal betale et gebyr på 100 kr. plus det oprindelige beløb fra regningen.

Inkasso

Modtager vi ikke din betaling af rykkeren inden for fristen, sender vi sagen videre til inkasso uden yderligere varsel. De kontakter dig om det videre forløb omkring betalingen.

Husk at opdatere, hvis du får nyt betalingskort

Langt de fleste får en rykker, fordi de har fået nyt betalingskort, og vi derfor ikke kan trække beløbet på kontoen. Husk derfor at opdatere din profil, hvis du får nyt betalingskort, så du slipper for besværet med at betale en ekstra regning og ærgerlige gebyrer.

 

Det er dit ansvar at holde din profil og dermed oplysningerne om dit betalingskort opdaterede. Det kan du nemt gøre i Brobizz appen og på Min konto.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk