Hvad søger du?

Sådan opdaterer du dit betalingskort

Det er vigtigt, at du sørger for, at dit betalingskort altid er opdateret på din profil, så vi kan trække betaling for dit forbrug. Du kan opdatere dit betalingskort på brobizz.com eller i Brobizz appen ved at følge guiden nedenfor.

Vi accepterer følgende betalingsmidler af typen Visa, Mastercard eller Dankort.

 

Sådan opdaterer du dit betalingskort

Se vores videoguide længere nede på siden eller følg trinene herunder.

Sådan gør du:
  1. Log ind på brobizz.com eller i Brobizz appen.
  2. Vælg "Betalingskort” i menuen på forsiden eller til venstre
  3. Klik på den grønne knap “Opdatér betalingskort”
  4. Indtast dine kortoplysninger (kortnummer, udløbsdato/-år samt kontrolcifre) og tryk på knappen “Opdater betalingskort”.
  5. Verificér dit betalingskort med MitID
  6. Opdateringen er gået korrekt igennem, når du får en kvittering på din skærm.

Læs mere her, hvis du har problemer med at logge ind.

OBS: Du vil ikke modtage en e-mail med en bekræftelse af, at opdateringen af dit betalingskort er gennemført. Du kan være sikker på, at opdatering er gået igennem, hvis du får en kvittering på skærmen og efterfølgende kan se, at det nye kort fremgår, når du er logget ind på brobizz.com eller i Brobizz appen under fanen ‘Betalingskort’.

Faktura og rykkere skal betales manuelt

Har du modtaget en faktura og eventuelle rykkere, skal du være opmærksom på, at disse skal betales manuelt, da betalingen ikke sker automatisk, når du opdaterer dit betalingskort.

Læs mere om betaling af faktura og rykkere her.

Hvornår virker min bizz eller nummerpladebetaling igen?

Var dit betalingskort gyldigt, inden du opdaterede til et nyt, kan du benytte din bizz og/eller nummerpladebetaling til betaling med det samme hos en af vores samarbejdspartnere.

Var dit betalingskort spærret, inden du opdaterede det, vil din bizz/nummerpladebetaling fremgå som aktiv hos Brobizz med det samme. Du skal dog være opmærksom på, at den endnu ikke er blevet aktiveret igen hos vores samarbejdspartnere.
Der kan gå op til 2 timer, før du kan benytte din bizz/nummerpladebetaling i betalingsanlægget på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos alle andre samarbejdspartnere f.eks. Øresundsbron.

OBS: Har du modtaget en inkassovarsling for en ubetalt faktura, vil din bizz/nummerpladebetaling først blive aktiveret igen, når vi har modtaget din betaling, selvom du har opdateret dit betalingskort. Der kan gå flere bankdage, før din betaling er blevet registreret.


Har du udfordringer med at opdatere dit betalingskort?

Vi anbefaler, at du:

  1. Sikrer, at betalingskortet er aktivt i banken og ikke har overskredet udløbsdatoen.
  2. Sikrer, at betalingskortet er aktiveret til internethandel i din netbank (og evt. udenlandsk handel).
  3. Forsøger at foretage opdateringen i en anden internetbrowser (fx Google Chrome, Safari). Hvis det ikke virker, kan du også forsøge at skifte enhed. Sidder du f.eks. med din smartphone, kan du i stedet forsøge på din computer eller omvendt.
  4. Forsøger at opdatere dit betalingskort i et inkognito- eller privat vindue på din internetbrowser. Du kan også forsøge at slette din cookiehistorik.


Hjælp til verificering med MitID

Fra januar 2021 skal alle onlinebutikker i EU have 2-faktor godkendelse på deres webshop. Det betyder, at der er krav om, at du skal verificere dig med MitID, når du skal tilføje eller opdatere et betalingskort hos Brobizz.

Hvis du oplever problemer, når du skal verificere opdateringen af dit betalingskort med MitID, er der hjælp at hente på MitID’s hjemmeside her.

Du kan se en videoguide til verificering med MitID appen her.

Hvis du ikke har en smartphone eller tablet, har du som alternativ mulighed for at oprette en aftale med NETS om at få tilsendt en engangskode, som du kan bruge til verificering af dit kort på NETS' hjemmeside.

Du kan også kontakte din bank eller kortudbyder for et alternativ, hvis du ikke har mulighed for at benytte MitID eller engangskode fra NETS.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk