Hvad søger du?

Udskift jeres bizzer inden 31. januar 2023, hvis I kører i Norge

Den 31. januar 2023 indfører Norge nye krav til de bizzer, I betaler med på de norske veje. Derfor skal I udskifte jeres bizzer, så den lever op til de nye norske krav. De nye krav rammer alle udstedere af betalingsløsninger i Norge – også Brobizz.   

Vi anbefaler, at I kun skifter jeres bizzer, hvis I aktuelt har kørsel i Norge eller har planer om det. De bizzer, I allerede har, vil fortsat fungere, når I kører i Danmark. 

 

Byt jeres bizzer her

Udfyld oplysningerne og skriv numrene på de bizzer, I vil have udskiftet. Har I mange bizzer, kan I i stedet uploade en Excel-fil med bizz-numrene.
Du har mulighed for at indsætte bizz-numrene her på de bizzer, du ønsker udskiftet. Du kan også vælge at uploade en excel-fil nedenfor.

FAQ

Hvorfor skal bizzerne skiftes?

Norge har indført nye krav til, hvordan enheder som f.eks. en bizz udveksler data. De bizzer som er på markedet nu, lever ikke op til de nye norske krav. Derfor skal Brobizz og andre udbydere af betalingsløsninger udskifte deres bizzer. Hvis I ønsker at køre og betale med en bizz i Norge, skal I derfor have en ny bizz. I Norge er det ikke muligt at betale med nummerpladen i betalingsanlæggene. Derfor er I nødt til at bruge en fysisk enhed som bizzen til at betale med. 

Hvornår skal bizzerne udskiftes?

De nye norske krav gælder fra den 31. januar 2023. Vi anbefaler, at I udskifter bizzerne i god tid inden. Der kan gå op til 10 hverdage fra I sender oplysningerne i formularen ovenfor, til at I modtager de nye bizzer med posten. 

Hvordan udskifter vi bizzerne?

Når vi har modtaget oplysninger på den eller de bizzer, I vil have udskiftet, kopierer Brobizz alle stamdata og lokalaftaler fra den gamle bizz til den nye bizz. Det betyder, at alle aftaler I har med f.eks. Storebælt eller Øresundsbron kommer med over på den nye bizz. Vi sender de nye bizzer til jer med posten. Jeres gamle bizz vil virke, indtil I tager den nye i brug.

Skal vi betale for ombytningen?

I skal ikke betale for kopiering, ny bizzer eller forsendelse af nye bizzer.

Hvad skal vi gøre med vores gamle bizzer?

I skal returnere jeres gamle bizzer til Brobizz jævnfør vores gældende vilkår. I skal returnere dem til denne adresse:

Brobizz A/S
Att. HGV Udskiftning Norge
Vester Søgade 10
1601 København V

Hvis I ikke returnerer bizzerne til Brobizz, vil I modtage en efteropkrævning 160 kr. + moms pr. bizz.

Hvad gør jeg, hvis jeg får fremtidigt behov?

Hvis I ikke har et kørselsbehov i Norge lige nu, anbefaler Brobizz, at I ikke skifter jeres bizzer. Hvis I får et behov for at køre i Norge på et senere tidspunkt, indsender I oplysningerne formularen, så sørger vi for ombytningen og sender nye bizzer til jer.

Hvordan ved jeg om min bizz virker i Norge?

Den nye bizz, som virker i Norge, har fået nyt design. I kan derfor altid se om den pågældende bizz virker i Norge.

I kan også se om bizzen virker i Norge inde på Min Konto. I jeres aftaleoversigt er der en kolonne, der viser, om jeres bizz kan køre i Norge efter 31. januar 2023. Der er flueben ud for bizzen, hvis den virker i Norge. 

Kan jeg skifte køretøjsinformationer på min bizz under udskiftningen?

Ja, du kan ændre køretøjsinformationerne på Min konto. Du skal dog huske at ændre informationerne på både den gamle og den nye bizz, indtil den nye er taget i brug.

Skriv til erhvervsteamet

Skriv til os på truck@brobizz.com - vi bestræber os på at svare på din henvendelse inden for 24 timer

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Mandag - torsdag 09:00 - 16.00
Fredag 09:00 - 15:30
+45 7080 8081
Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk