Hvad søger du?

Norge

Veje, broer og færger

Nem betaling og automatisk rabat flere steder

I Norge bliver der opkrævet vejafgifter på flere broer, veje og tunneller. Med en bizz i forruden skal du ikke bekymre dig - betalingen sker nemlig automatisk.

Desuden er det et krav fra de norske myndigheder at alle køretøjer over 3.500 kg, som kører i Norge med et erhvervsmæssigt formål, skal være udstyret med en gyldig bizz, når de kører på offentlige veje.

Få en oversigt over de norske bomstationsanlæg med links til priser.

Sådan gør I

Betal med bizz eller bizz til Europa
 1. Tjek inden afrejse, at I har indtastet de korrekte registreringsoplysninger, køretøjstype og landekode på den bil, I skal køre til Norge i. Læs hvorfor og hvordan.
 2. I Norge bruger de et såkaldt ’free flow’, hvilket betyder, at I ikke skal stoppe for at betale.


Vær opmærksom på:

 • Tilføj køretøjets registreringsnummer til jeres Brobizz-aftale
  Ved enkelte betalingsanlæg i Norge aflæses Brobizz desværre ikke altid korrekt. I disse tilfælde vil køretøjets registreringsnummer blive aflæst på et foto, der bliver taget ved betalingsanlægget. Vi anbefaler derfor, at jeres Brobizz-aftale er opdateret med korrekt registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil opkrævningen stadig ske via jeres bizz. Det er vigtigt, at I opdaterer jeres informationer på Min Konto, når I flytter en bizz til et nyt køretøj. Vær opmærksom på, at der går op til 36 timer, før det er registreret i Norge.
 • Køretøjer over 3.500 kg skal have en elektronisk enhed monteret til betaling af vejafgift
  Oplysningerne om jeres bizz skal stemme overens med det køretøj, den er monteret i. Hvis jeres bizz ikke er opdateret med korrekte oplysninger, bliver I opkrævet et gebyr på NOK 8.000. Ved for sen betaling og gentagelser stiger gebyret markant.
 • Få 40% rabat på over 90 sejlruter i Norge 
  Indgå en Norgesaftale og få de bedste priser, når jeres kørsel inkluderer færger. Aftalen gælder kun lastbiler og busser over 3.500 kg. Læs mere om Norgesaftalen
 • Miljørabat på bomringen i Oslo
  I og omkring Oslo er der særlige regler for rabat til miljøvenlige køretøjer. Hvis I har nyere lastbiler og busser i Euroklasse 6, opnår I større rabatter ved at opdatere jeres oplysninger på Min Konto.
 • Særlige regler for el-biler
  El-biler betaler kun afgift på Svinesundsforbindelsen. For at blive fritaget for øvrige afgifter, er det vigtigt, at I har en bizz i bilen, og at I hos Brobizz har registreret bilen som en el-bil. Registrer oplysningerne på Min Konto.

Kom i gang med det samme

Almindelige biler

Almindelige biler

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med din nummerplade og bizz

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Bornholmslinjen, Molslinjen, Scandlines, Helsingør-Helsingborg, Færger i Danmark, Bilvask hos WashWorld, APCOA Parkering, Veje i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med bizz (Køretøj o/ 3500 kg)

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

I det meste af Europa

Betal med bizz til Europa

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge, Veje i Østrig, Portugal, Frankrig, Italien, Belgien, Polen, Tyskland og Sverige

Spørgsmål om Norge

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i vores hjælpesider.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk