Hvad søger du?

Norge

Veje, broer og færger

Nem betaling og automatisk rabat flere steder

I Norge bliver der opkrævet vejafgifter på flere broer, veje og tunneller. Med en Bizz Norden i forruden skal du ikke bekymre dig - betalingen sker nemlig automatisk.

Desuden er det et krav fra de norske myndigheder at alle køretøjer over 3.500 kg, som kører i Norge med et erhvervsmæssigt formål, skal være udstyret med en gyldig bizz, når de kører på offentlige veje.

Få en oversigt over de norske bomstationsanlæg med links til priser.

Sådan gør I

Betal med Bizz Norden
 1. Tjek inden afrejse, at I har indtastet de korrekte registreringsoplysninger, køretøjstype og landekode på den bil, I skal køre til Norge i.
 2. I Norge bruger de et såkaldt ’free flow’, hvilket betyder, at I ikke skal stoppe for at betale.


Vær opmærksom på:

 • Tilføj køretøjets registreringsnummer til jeres Brobizz-aftale
  Ved enkelte betalingsanlæg i Norge aflæses Brobizz desværre ikke altid korrekt. I disse tilfælde vil køretøjets registreringsnummer blive aflæst på et foto, der bliver taget ved betalingsanlægget. Vi anbefaler derfor, at jeres Brobizz-aftale er opdateret med korrekt registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil opkrævningen stadig ske via jeres bizz. Det er vigtigt, at I opdaterer jeres informationer på Min Konto, når I flytter en bizz til et nyt køretøj. Vær opmærksom på, at der går op til 36 timer, før det er registreret i Norge.

  Bemærk: Hvis I har køretøjets registreringsnummer tilknyttet flere forskellige bizzer, og opkrævningen i Norge sker på baggrund af bilens nummerplade, så kan vi desværre ikke styre, hvilken bizz turen opkræves på. Det er udelukkende op til den Norske operatør. Turen kan ikke efterfølgende flyttes til en anden bizz.
 • Køretøjer over 3.500 kg skal have en elektronisk enhed monteret til betaling af vejafgift
  Oplysningerne om jeres bizz skal stemme overens med det køretøj, den er monteret i. Hvis jeres bizz ikke er opdateret med korrekte oplysninger, bliver I opkrævet et gebyr på NOK 8.000. Ved for sen betaling og gentagelser stiger gebyret markant. Se kort over bomstationer i Norge.
 • Udstødningsklasse og brændstof/drivmiddel
  Hvis jeres køretøj vejer over 3.500 kg skal I registrere køretøjets udstødningsklasse. Hvis jeres køretøj vejer under 3.500 kg skal I registrere køretøjets brændstof/drivmiddel. Alt dette skal I oplyse under Min Konto.

 • Få 40% rabat på over 90 sejlruter i Norge 
  Indgå en Norgesaftale og få de bedste priser, når jeres kørsel inkluderer færger. Aftalen gælder kun lastbiler og busser over 3.500 kg.
 • Miljørabat på bomringen i Oslo
  I og omkring Oslo er der særlige regler for rabat til miljøvenlige køretøjer. Hvis I har nyere lastbiler og busser i Euroklasse 6, opnår I større rabatter ved at opdatere jeres oplysninger på Min Konto.
 • Særlige regler for el-biler
  Elbiler er ikke længere fritaget for vejafgift i Norge. Den eneste undtagelse er Kristiansand - CS hvor elektriske køretøjer stadig kan komme ind på betalingsstationerne uden at skulle betale vejafgiften. Registrer oplysningerne på Min Konto.
 • I kan ikke bruge jeres nummerpladebetaling i Norge
  Bemærk, at I skal bruge jeres Bizz Norden i Norge. I kan ikke bruge jeres nummerpladebetaling i Norge.
 • Kontakt os
  For at få de bedste priser med en Norgesaftale, kontakt os på truck@brobizz.com eller telefon +45 70 80 80 81. Læs mere om Brobizz Norgesaftale

Kom i gang med det samme

Almindelige biler

Almindelige biler

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med din nummerplade og bizz

Storebælt, Øresundsbron, Bornholmslinjen, Molslinjen, Scandlines, Helsingør-Helsingborg, Færger i Danmark, APCOA Parkering, Veje i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med bizz (Køretøj o/ 3500 kg)

Storebælt, Øresundsbron, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

I Østrig

Betal med EasyGo+

Storebælt, Øresundsbroen, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge, Veje i Østrig, Portugal, Frankrig, Italien, Belgien, Polen, Tyskland og Sverige

Spørgsmål om Norge

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i vores hjælpesider.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk