Hvad søger du?

Betaling med bizz og nummerplade

Med en kombi af bizz og nummerpladebetaling kommer I nemt gennem Danmark, Norge og Sverige. I kan betale på broer, veje og færger og har nem adgang til udvalgte havne, terminaler og virksomheder. I er samtidig sikret en højaflæsningsrate på eksempelvis broer, gode priser og et erhvervsteam, der sidder klar til at hjælpe jer godt i gang.

Brobizz giver jer en nem rejse gennem Danmark, Sverige og Norge, uden stop ved betalingsbroer og fumlen med kreditkort. Som Brobizz-kunde får I også adgang til en række fordele, bl.a.

  • Mulighed for at knytte rabataftaler til jeres bizz eller nummerpladebetaling, fx BroPas på Øresundsbroen, hvor i sparer 50% pr. tur

Se alle fordelene hos vores mange partnere her

  • Grøn rabat, hver gang I krydser Storebælt. Tilmeld jeres køretøj hos os, og så sørger vi for resten.

Læs mere om, hvordan I får Grøn rabat på Storebælt

Bizz og betaling med nummerplade kan bruges til lastbiler og busser, der kører I Danmark, Norge og Sverige. I Norge skal I huske at have en fysisk bizz med.

Kører I i Europa? I kan læse mere om betaling med bizz til Europa her.

Sådan bestiller du bizz

  1. Klik på Bestil
  2. Start med at oprette en profil
  3. Bizz og/eller nummerpladebetaling er valgt
  4. Vælg betalingsform
  5. Godkend og I modtager en kvittering
  6. Vi pakker og sender jeres bizz. I kan bruge nummerpladebetaling på Storebæltsbroen 20 minutter fra tilmelding. Det samme gælder Øresundsbron, hvis I også opretter en Bropas Business aftale. Ellers går der op til 24 timer.

Få adgang til fordelene

Efter jeres bestilling får I  adgang til en række fordele hos vores partnere. Hold jer orienteret og tilmeld de fordele, som er relevante for jer på Min Konto.

På siden Betalingssteder finder I en oversigt over alle de partnere, som I kan bruge bizz og nummerplade hos. Vi har også samlet en masse god viden om brug af vores produkter hos forskellige partnere - det overblik finder du på vores hjælpeside Partnere & Lokalaftaler.

Bliv kunde i dag
Opret profil og bestil bizz eller nummerpladebetaling, det er ganske nemt.

Er I allerede kunde kan I altid logge på Min Konto  og bestille en ekstra bizz eller tilmelde jer fordelsaftaler derfra.

Godt at vide
I betaler 200 kr. i depositum for jeres bizz. Opsiger I aftalen og sender I bizzen tilbage til os i intakt stand, får I depositum tilbage.

I skal være opmærksom på, at der er 5-10 dages leveringstid på en bizz - men så kan I i mellemtiden bruge betaling med nummerplade (tjek altid hvor I kan bruge den, før I kører).

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk