Du kan opleve problemer med bestilling af nye produkter eller opdatering af betalingskort, hvis du bruger Safari-browser på iPhone eller Mac. Vi arbejder på at få problemet løst. Driftsinformation

Hvad søger du?

Betaling med bizz og nummerplade

Med en kombi af bizz og nummerpladebetaling kan I betale på alle anvendelsessteder i Danmark, som Brobizz samarbejder med. I er samtidig sikret en højaflæsningsrate på eksempelvis broer, gode priser og et erhvervsteam, der sidder klar til at hjælpe jer godt i gang

Brobizz giver jer en nem rejse gennem Danmark, uden stop ved betalingsbroer og fumlen med kreditkort og reservationsnummer ved færger. Ud over hjælp til en simplere rejseform, får I som Brobizz-kunde også adgang til en række fordele, bl.a.

  • Mulighed for at knytte rabataftaler til din bizz eller nummerplade, fx BroPas på Øresundsbroen, hvor du sparer 50% pr. tur

Se alle fordelene hos vores mange partnere her

Bizz og betaling med nummerplade kan bruges til køretøjer under 3.500 kg. Kører I lastbil og/eller bus kan I læse mere om betaling med bizz til Europa her.

Sådan bestiller du bizz

  1. Klik på Bestil
  2. Start med at oprette en profil
  3. Bizz og nummerpladebetaling er valgt
  4. Tilknyt dit betalingskort
  5. Godkend og du modtager en kvittering
  6. Vi pakker og sender din bizz - husk nummerplade betaling på Storebæltsbroen er aktiv efter 20 minutter fra tilmelding.

Få adgang til fordelene
Efter din bestilling får du adgang til en række fordele hos vores partnere. Hold dig orienteret og tilmeld dig de fordele som er relevante for dig i Brobizz appen eller på Min Konto.

På siden Betalingssteder finder du en oversigt over alle de partnere, som du kan betale med bizz og nummerplade hos. Vi har også samlet en masse god viden om brug af vores produkter hos forskellige partnere - det overblik finder du på vores hjælpeside Partnere & Lokalaftaler.

Bliv kunde i dag
Opret din profil, det er ganske nemt. Du kan læse her, hvordan du gør. I oprettelsen af din profil bestiller du bizz (og nummerpladebetaling).

Er du allerede kunde kan du altid logge på Min Konto eller ind i Brobizz appen, og bestille en ekstra bizz eller tilmelde dig fordelsaftaler derfra.

Overblik lige ved hånden
Hent Brobizz appen gratis i Google Play eller App Store - du behøver ikke engang at være kunde i forvejen, for at bruge den.

Med appen sikrer du dig samtidig et godt overblik over din aftale, dit forbrug og hvor du kan bruge din bizz og betaling med nummerpladen. Du kan også bestille en aftale igennem appen

Godt at vide
Du betaler 200 kr. i depositum for din bizz. Opsiger du din aftale og sender din bizz tilbage til os i intakt stand, får du dit depositum tilbage.

Du skal være opmærksom på, at der er 5-10 dages leveringstid på en bizz - men så kan du i mellemtiden bruge betaling med nummerplade (tjek altid hvor du kan bruge den, før du kører).

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk