Hvad søger du?

Konkurrencedygtige priser
Lave omkostninger ved oprettelse

Få den rigtige aftale uden omkostninger til oprettelse

Det er vigtigt, at I kommer godt i gang som kunder hos os. Vi sørger for, at I får den aftale, der giver jer de bedste priser og rabatter – og tager hverken for oprettelse af nummerpladebetaling, bizz eller forsendelse.                             

Intet gebyr på oprettelse og forsendelse                                

Når I bestiller jeres nummerpladebetaling eller bizz, betaler I hverken oprettelsesgebyr eller depositum – uanset, hvor mange I skal bruge. Vi betaler også for håndteringen og forsendelsen af pakken med bizzen. På enkelte produkter kan vi have et gebyr på oprettelsen, men generelt betaler I kun for selve tollingen hos os.

Skræddersyet aftale giver gode priser og rabatter                          

Vi hjælper jer med at få sammensat en aftale, som giver jer de laveste priser og store rabatter på veje, broer og færger. Vi kender rabatordningerne i hele Europa og kan sørge for, at I bliver tilmeldt de relevante steder, så I altid automatisk får rabat – fx Øresundsbron, Storebælt og mange færgeruter i Norge. Vores dataudveksling med vores samarbejdspartnere gør også at vi kan tilmelde jeres fremtidige bestillinger til samme aftaler, således at rabatten følger med, når I bestiller flere produkter hos os. Og hvis jeres forretning ændrer sig, får vi hurtigt justeret aftalen, så den passer til jeres aktuelle behov.

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk