Hvad søger du?

Tidligere betingelser

På denne side finder du tidligere betingelser for Brobizz Privat samt generelle brugsvilkår for brobizz.com.

 

Du finder vores aktuelle betingelser her.

Betingelser

Når du bestiller en bizz eller en nummerpladebetaling, accepterer du en række betingelser. Du kan hente og gemme betingelserne i formatet pdf.

Vores betingelser er underlagt dansk lovgivning.

Privatlivspolitik

Når du bestiller bizz eller en nummerpladebetaling, giver du os i den forbindelse en række oplysninger, det er nødvendigt for os at have i forbindelse med dit kundeforhold. Vi passer godt på de oplysninger, du har givet os om dig. Du kan læse mere om hvordan i vores privatlivspolitik. Læs Brobizz A/S' privatlivspolitik.

Hent betingelser og gebyrlister som PDF

Bizz
AutoBizz®
ØresundBizz® tilknyttet rabataftale med ForSea
EasyGo+

Immaterielle rettigheder - brobizz.com

Brobizz A/S har alle immaterielle rettigheder – herunder ejendomsretten og ophavsretten – i alle lande til alt indhold og alle funktioner på hjemmesiden brobizz.com. Det betyder, at tekster, billeder og andet indhold samt kildekode på brobizz.com kun må overføres, gengives eller gemmes med forudgående skriftlig tilladelse fra Brobizz A/S.

Det må du gerne

Du må gerne gemme eller udskrive hele eller dele af hjemmesiden til eget brug. Du må også gerne citere fra hjemmesiden efter reglerne i gældende lovgivning – husk at oplyse kilden, altså brobizz.com. Logoer på hjemmesiden må dog aldrig offentliggøres eller distribueres uden forudgående skriftlig tilladelse fra Brobizz A/S.

Vores ansvar

Brobizz A/S er ansvarlig for indhold og funktioner på brobizz.com. Flere steder på hjemmesiden henviser vi til andre hjemmesider – for eksempel til prisinformation hos vores samarbejdspartnere – men Brobizz A/S er ikke ansvarlig for indhold og funktioner på disse sider.

Generelt

Tvister, som udspringer af indholdet eller funktioner på brobizz.com eller tjenesteydelser, som udbydes på hjemmesiden, skal behandles ved danske domstole.


Information om tjenesteyderen

Brobizz A/S
Vester Søgade 10
1601 København V
Telefon +45 33 44 34 00
Mail info@brobizz.com

Senest opdateret juni 2020.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk