Hvad søger du?

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg sælger min bil eller motorcykel?

De fleste af os skifter køretøj fra tid til anden. Sørg derfor altid for, at oplysningerne om din bil eller motorcykel er opdateret hos Brobizz, så du undgår at betale for forbrug, du ikke kender til. Vær opmærksom på, at du har ansvaret for at holde dine oplysninger hos Brobizz opdateret til enhver tid, herunder ved salg af dit køretøj. Læs mere i vores vilkår for privatkunder her.


Hvad skal jeg gøre, når jeg har solgt mit køretøj

Det er vigtigt at lukke din nummerpladebetaling, når du har solgt dit køretøj. Du kan lukke din nummerpladebetaling ved at logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen. Du kan få hjælp ved at følge vores guide her.

Vær opmærksom på

  • Når du lukker en nummerpladebetaling, går der op til 2 timer før lukningen er blevet registreret i systemerne på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos vores andre samarbejdspartnere (fx Øresundsbron). Bliver du opkrævet for ture foretaget inden for dette tidsrum, er det dit eget ansvar.
  • Har du lukket din nummerpladebetaling på det solgte køretøj, men bliver opkrævet for ture foretaget efter at lukningen er registreret hos vores samarbejdspartnere, som beskrevet ovenfor, kan du kontakte vores kundeservice. Husk at vedhæfte dokumentation i form af en slutseddel ved salg af køretøjet eller lejekontrakten ved leje af køretøjet.

Kan jeg ændre min nummerpladebetaling?

Nej, du kan ikke ændre i din eksisterende nummerpladebetaling. Vi anbefaler derfor, at du bestiller en ny nummerpladebetaling i selvbetjeningen og derefter lukker den gamle. 

Hvis du har købt en ny bil eller en ny motorcykel, kan du også hurtigt og nemt bestille en ny nummerpladebetaling.  
Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før du kan bestille en nummerpladebetaling til din nye bil via Brobizz, fordi der kan gå op til 14 dage, før vi kan verificere dit køretøj i vores systemer.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk