Vores selvbetjening, app samt kundeservice er lukket fra mandag d. 4. marts kl. 16 til torsdag d. 7. marts kl. 9 grundet systemopdateringer.

Hvad søger du?

Nummerplade

Nummerpladebetaling

Betal med din nummerplade på Storebæltsbroen kun 20 minutter efter, at du har oprettet dig.

Nummerpladebetaling - en 100% digital løsning

Nummerpladebetaling er en enkel og nem løsning, der er 100% digital og som ikke koster noget at oprette.

Kun 20 minutter efter, at du har oprettet dig, er du klar til at bruge din nummerpladebetaling på Storebæltsbroen. Hos vores andre samarbejdspartnere kan der gå op til 24 timer, før nummerpladen kan bruges til betaling.

OBS: Nummerpladebetaling kan kun oprettes til danske køretøjer. 

 

Betaling med bizz eller nummerplade?

Du skal være opmærksom på, at hvis du både har en bizz og nummerpladebetaling, så vil bizzen altid blive læst først. Hvis du ønsker at betale med din nummerplade, er det derfor vigtigt, at du gemmer bizzen væk. Du kan f.eks. ligge den i det lille etui, du fik med, da du købte den, eller lade den blive hjemme. 

Er min nummerpladebetaling aktiv? 

Hvis dit betalingskort er udløbet, kan du ikke betale med din nummerplade. Det er derfor vigtigt, at du altid opdaterer dine betalingsoplysninger, når du får et nyt betalingskort. Du kan læse meget mere om, hvordan du gør det her.
Du kan også altid tjekke, om din nummerpladebetaling er aktiv. Det gør du her.

Med nummerpladebetaling er næsten alt klaret for dig. Så længe du sørger for, at dit betalingskort er opdateret, så betalingen kan gå igennem og at nummerpladen er ren for sne og snavs, så er du klar til at køre.

Hvorfor vælge nummerpladebetaling?

  • Det koster ikke noget at oprette.
  • Når man har oprettet en nummerpladebetaling, går der kun 20 min., så kan man køre over Storebæltsbroen.
  • Produktet er 100% digitalt, så du har den altid med dig, og du slipper for at skulle huske at tage en bizz med.
  • Det kan bruges til motorcykler.
  • Det er en bæredygtig løsning.

Fordelene ved vores automatiske betalingsløsninger

Nem betaling på farten

Betal med bilens nummerplade eller sæt en bizz i forruden. Bliv kunde i dag, så klarer vi resten for dig. Tilmelding til nummerpladebetaling koster 0 kr. En bizz koster et engangsbeløb på 200 kr

Den bedste pris på Storebælt

Med Brobizz får du automatisk den bedste pris på turen over broen. Med en almindelig personbil sparer du 78 kr. hver vej.

Nemt og enkelt overblik

Log ind på Brobizz.com eller i appen, så får du et overblik over dine ture og dine betalinger. Her kan du også opdatere dit betalingskort eller se om din bizz eller nummerpladebetaling er aktiv.

Log ind og få overblikket

Log ind på Brobizz.com eller i appen, så får du et enkelt overblik over dine betalinger og dine ture. Her kan du også se, om din nummerplade eller bizz er aktiv, og du kan opdatere dit betalingskort. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke køretøjer understøtter nummerpladebetaling?

Nummerpladebetaling understøtter alle almindelige danske nummerplader på køretøjer under 3500 kg. Det gælder også motorcykler. Nummerpladebetalinger til veteranbiler og ønskenummerplader understøtter betalingsanlæggene ikke. Det skyldes, at disse nummerplader ikke er reflekterende og derfor ikke kan læses. 

Hvad gør jeg, hvis jeg leaser en bil?

Hvis du leaser en bil, skal du bestille nummerpladebetaling på ganske almindelig vis. Det er dog vigtigt, at du husker at slette din nummerpladebetaling, når din leasingperiode er afsluttet.
Der går to timer, før nummerpladen er slettet hos Storebæltsbroen, og der går op til 24 timer hos Øresundsbron og vores andre samarbejdspartnere. 

Hvor mange nummerpladebetalinger kan jeg have på min aftale?

Du kan have lige så mange, du ønsker. Hvis du har to biler, en bil og en motorcykel eller noget helt tredje, kan du altså sagtens have en nummerpladebetaling til hvert køretøj.

Hvad gør jeg, hvis jeg lejer en bil?

Du kan sagtens bestille en nummerpladebetaling til en bil, du har lejet, du skal blot huske at slette den, når lejen ophører. Hvis du ikke sletter den, kan du risikere at betale for andre kunders passage.
Vær opmærksom på, at der går op til 2 timer, før sletningen af nummerpladen slår igennem på Storebæltsbroen og op til 24 timer hos vores andre samarbejdspartnere.

Kan jeg ændre min nummerpladebetaling?

Nej, du kan ikke ændre i din eksisterende nummerpladebetaling. Ønsker du en ny, anbefaler vi derfor, at du bestiller en ny og derefter lukker den gamle. Du kan gøre begge dele i selvbetjeningen. 

Storebæltsbroen

Brug din nummerplade som betaling på Storebæltsbroen og få den bedste pris. Storebæltsbroen tilbyder også gode rabataftaler - både til dig med en autocamper eller hvis du har et handicap.

Øresundsbron

Øresundsbron giver dig automatisk betaling med din nummerplade. Du skal dog bestille en rabataftale som f.eks. ØresundGO eller ØresundPENDLER for at få rabat på Øresundsbron.

Brobizz i tal

+1.000.000

Kunder

9

Betalingssteder

+700.000

Aktive nummerpladebetalinger

Brug for hjælp?

Se vores spørgsmål og svar, eller få hjælp fra vores kundeservice.
Sprog: Dansk

Sprog: Dansk