Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvordan fungerer Brobizz appen?

Få nem og hurtig adgang til dine fordele med Brobizz appen, som giver dig et enkelt overblik over anvendelsessteder på farten. I appen kan du tilmelde dig rabatordninger hos vores partnere, få en enkel oversigt over dine betalinger, og du har altid det hele lige ved hånden.

Appen gør det let for dig at få overblik over de mange steder, du kan betale med bizz og nummerpladebetaling fra Brobizz.

Det kan du i Brobizz appen

Som privatkunde kan du se:

• Hvilke aftaler du har, og om de er aktive/inaktive.
  • Et komplet overblik over dine rejser og betalinger.
  • Alle de steder, hvor du kan betale med bizz eller nummerplade.
  • Hvilke fordele og tilbud vi giver dig sammen med vores samarbejdspartnere.
  • Udskifte din gamle bizz til en ny.

Som erhvervskunde kan I se:

• Hvilke aftaler I har, og om de er aktive/inaktive
  • Et komplet overblik over jeres rejser og betalinger
  • Alle de steder, hvor I kan betale med bizz eller nummerplade
  • Hvilke fordele og tilbud vi giver jer sammen med vores samarbejdspartnere

Hvis du endnu ikke er Brobizz-kunde:

Du behøver faktisk ikke at være kunde hos os for at bruge appen – du kan nemlig hente den, oprette en profil, og derefter bestille enten bizz eller nummerpladebetaling.

Vær opmærksom på, at du vil få et kundenummer, når du opretter en profil i Brobizz appen. Du er dog ikke kunde hos os, før du bestiller enten bizz eller nummerpladebetaling.

Sådan gør du

Hent app

Du henter appen, hvor du normalt henter dine apps - Google Play eller App Store.

Login som eksisterende kunde

Du har på et tidspunkt fået et login til Min Konto. Det kodeord, du har til Min Konto, er det kodeord, du skal logge ind med i appen.

Du kan logge ind med:

1. Den e-mail, som du har på din aftale med Brobizz
  2. Bizz- eller kundenummer (klik på det grønne link under knappen ‘Log ind’)

Vær opmærksom på

Logger du ind med bizz- eller kundenummer, bliver du bedt om at bekræfte den email, der er knyttet til det nummer, du taster ind. Du skal blot bekræfte i appen.

Login uden at være kunde

Du kan hente appen, selvom du ikke er kunde hos os. Du kan nemlig bestille en aftale direkte i appen, efter du har oprettet en profil.

1. Download appen, hvor du normalt henter apps.
  2. Åbn appen og klik på knappen 'Opret profil'.
  3. Vælg, om du er Privatkunde eller Erhvervskunde og udfyld felterne til oprettelse af Brobizz-profil (markeret med rød stjerne)
  4. Klik på knappen 'Næste', når felterne med den røde stjerne er udfyldt.

Nu er du i gang, og kan bestille bizz og nummerpladebetaling.

Når du har bestilt din aftale, vil du få tilsendt en mail fra Brobizz.

Vær opmærksom på, at du vil få et kundenummer, når du opretter en profil i Brobizz appen. Du er dog ikke kunde hos os, før du bestiller enten bizz eller nummerpladebetaling.

Jeg kan ikke logge ind

Der kan være forskellige grunde til, at du har svært ved at logge ind i Brobizz appen. Problemerne med login kan fx skyldes, at din aftale er spærret, eller at din bizz er en Øresundsbizz eller en Eurobizz, som ikke kan bruges i Brobizz appen.

Jeg har glemt min adgangskode

Har du glemt din adgangskode til Brobizz appen, kan du nemt få en ny:

1. Åbn appen
  2. Klik på 'Log ind'
  3. Tryk på det grønne link 'Har du glemt login?'
  4. Indtast mailadresse, kundenummer eller bizz-nummer
  5. Klik på knappen 'Send mig et link'
  6. Herefter modtager du en mail fra Brobizz med link til nulstilling af din adgangskode

Tjek en ekstra gang:

• At du taster den korrekte mail, og bruger den mailadresse, du har tilknyttet din Brobizz profil.
  • Kontakt kundeservice, hvis du ikke har adgang til den gamle mailadresse. Notér det i feltet til beskrivelse.

Typiske udfordringer med at logge ind i appen

• Har du en Øresundsbizz med en smartaftale, EasyGo+ eller Eurobizz, som Brobizz appen ikke understøtter, kan du ikke logge ind. Det samme gælder, hvis du er fakturakunde.
  • Hvis din aftale er spærret som følge af et udestående til Brobizz, kan du heller ikke logge ind. Vi anbefaler, at du i stedet prøver at logge ind på Min Konto, hvor du kan opdatere dine betalingsoplysninger. Se her, hvordan du logger ind på Min Konto

Videoguide: Sådan gør du, hvis du har glemt din adgangskode