Vi har desværre længere ventetid på telefonen end normalt. Du kan ofte finde svar på dine spørgsmål på vores hjælpesider. Besøg hjælpesiderne

Hvad søger du?

Bestil ekstra bizz eller nummer-pladebetaling (PayByPlate) i Min Konto

Du kan nemt bestille både ekstra bizz eller nummerplade via login på Min Konto. Klik på de to muligheder herunder, så får du en guide.

Husk, at du skal være logget ind - læs guiden til log ind i Min Konto.

Bestilling af ekstra bizz

Vær opmærksom på, at der er leveringstid på 5-10 hverdage på bizz.

Husk at du skal være logget ind - læs her hvordan du gør.

1. Vælg menupunktet ’Bestil bizz’. I bestillingen bliver du først bedt om at

• Give din bizz et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland
  • Indtaste nummerplade/registreringsnummer
  • Vælge Køretøjstype

Vi anbefaler, at din bizz-aftale er opdateret med din bils registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil din opkrævning stadig ske via Brobizz, hvis din bizz ikke kan aflæses i et betalingsanlæg.

*Det er muligt at give din bizz et referencenavn, så den let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste:
Når du er færdig med at oprette din ekstra-bestilling, skal du klikke på ‘Næste’. Skal du oprette flere bizz på én gang, kan du klikke på ‘Opret endnu en betalingsaftale’, så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

3. Godkend din leveringsadresse / vælg din leveringsadresse:
Ønsker du at vi sender din bizz til en anden adresse, end den der er oplyst på din konto, har du mulighed for at indtaste den her.

4. Betaling

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Du har nu bestilt en ekstra BroBizz.

Bestilling af ekstra nummerpladebetaling (PayByPlate)

Din nummerpladebetaling virker 20 min. efter tilmelding på Storebæltsbroen, mens der går op til 24 timer hos andre partnere.

1. Vælg menupunktet “Bestil PayByPlate/nummerpladeaflæser“. I bestillingen bliver du først bedt om at:

• Give din PayByPlate/nummerplade aflæser et navn* (valgfrit)
  • Indtaste indregistreringsland. Her skal du være opmærksom på du kun kan benytte en dansk indregistreret bil.
  • Indtaste registreringsnummer på den bil, du vil tilmelde nummerpladebetaling (PayByPlate)

*Det er muligt at give din nummerplade aflæser et reference navn, så denne enhed let kan identificeres ved flere betalingsenheder på din konto.

2. Klik på næste:

Når du er færdig med at oprette din ekstra bestilling, skal du klikke på ‘Næste’. Skal du oprette flere nummerplade aflæsninger på én gang, kan du klikke på ‘Opret endnu en betalingsaftale’, så vil dine allerede indtastede bestilling blive gemt som en oversigt, på toppen af siden.

3. Betaling

• Du skal nu vælge om du ønsker din aftale tilknyttet dit kreditkort eller benzinkort.
  • Godkende vores aftalebetingelser og handelsbetingelser (du kan samtidig tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret)
  • Når du har valgt den betalingsform, du ønsker, trykker du på “betal med kreditkort/benzinkort”
  • Udfyld dine kortinformationer og tryk på “registrer kort”

Du har nu bestilt en ekstra aftale om nummerpladebetaling (PayByPlate). Den vil være aktiv indenfor 20 minutter på Storebæltsbroen.

Er du ikke kunde endnu?

• Opret profil først - læs her, hvordan du bliver kunde
  • Bestil i oprettelsen af profil
  • Du får tilsendt kode og kan altid lave ekstra bestillinger, når du efterfølgende logger ind