Vi oplever i øjeblikket, at der er falske mails i omløb.

Læs, hvad du skal gøre her.

Hvad søger du?

Hvordan opsiger jeg min aftale med Brobizz A/S?

Du kan opsige din aftale med Brobizz i selvbetjeningen eller i Brobizz appen.

Før du kan opsige din aftale med Brobizz, skal du lukke din nummerpladebetaling og/eller bizz og betale dine eventuelle udeståender.

Sådan opsiger du din aftale med Brobizz

Log ind på selvbetjeningen eller i Brobizz appen.

Gå til login

Klik på ‘Min Profil’ øverst i højre hjørne.

Klik på ‘Opsig aftale og luk profil’ nederst i højre hjørne.

Bekræft opsigelsen ved at klikke på den røde knap, der kommer op på skærmen, hvor der står ‘Opsig aftale’. Ønsker du alligevel ikke at opsige din aftale, så klik på knappen ‘Annuller’.

Hvordan lukker jeg min bizz?

OBS: Når du har opsagt din aftale, kan din aftale ikke genåbnes, og du kan ikke længere logge ind på brobizz.com eller i Brobizz appen og se dine ture og forbrug.

Vær opmærksom på, at hvis du har tilknyttet en rabataftale med en af vores samarbejdspartnere som fx Øresundsbron eller Øresundslinjen, skal du selv huske at opsige denne. Dette skal du gøre hos den samarbejdspartner, du har indgået aftalen med. Du kan finde en liste med alle vores samarbejdspartnere her. 

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk