Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Bestil en ny holder til din bizz

Du kan bestille en holder til din bizz hos os. Du skal bare udfylde vores online kontaktformular, så modtager du holderen med posten i løbet af 5-10 hverdage. Skriv venligst, hvis du ønsker en model med sugekop – ellers sender vi én med tape.

Du kan nemt bestille en ny holder til din bizz. Der er blot et par ting, vi skal vide, så vi er sikre på, vi sender den rigtige.

Sådan gør du

• Bestil via vores kontaktformular - klik her.
  • Udfyld dine kontaktoplysninger og dit Brobizz-nummer.

Som standard sender vi en holder med klister. Ønsker du en holder med sugekop, skal du notere det i feltet 'Beskrivelse'.

Når holderen afsendes, vil du modtage en bekræftelse fra en medarbejder, og du kan forvente at modtage din holder inden for 5-10 hverdage fra den afsendes.