Hvad søger du?

Hvor finder jeg mit bizz-nummer?

Du kan se bizznummeret på siden af selve din bizz. Det har 16 cifre og starter med 3104, 9208 eller 9780. Starter det med et andet nummer, er din bizz fra en anden udbyder.

Dit bizznummer er et 16-cifret tal, som står på den smalle lange side af din bizz. Du kan også finde det på brobizz.com, i Brobizz appen og i specifikationerne, som du får tilsendt hver måned.

Er din bizz fra Brobizz, starter tallet med 3104, 9208 eller 9780. Starter det med andre tal, er du ikke kunde hos os – typisk er din bizz så fra Øresundsbron eller en anden udbyder, som fremgår af mærket på din bizz.

 

Hvad er en bizz egentlig?

Selve din bizz er en lille sender, som du sætter i forruden på din bil, og som automatisk registrerer din betaling ved fx broer og færger. Når du opretter dig som kunde, kan du for 200 kr. bestille en bizz, som bliver knyttet til din profil.

Se her, hvor du kan betale med bizz.

 

Vær opmærksom på

Nogle gange findes der to bizz-numre på din bizz. De er begge 16-cifrede. Hvis du en dag skal have kontakt til vores kundeservice, er det vigtigt, at du har numrene klar.

DK/EETS-nummeret: Dette nummer skal du bruge, hvis du skal tilmelde en aftale fra en af vores samarbejdspartnere til din bizz.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk