Hvad søger du?

Skal jeg returnere min bizz?

Har du en bizz liggende, som du ikke længere ønsker at bruge, skal du IKKE returnere den til os. I stedet skal du lukke den på brobizz.com eller i Brobizz appen. Det er både nemt og hurtigt.

Oplever du problemer med at lukke bizzen, kan du følge vores guide her.

Når du har lukket din bizz, anbefaler vi, at du sorterer den som elektronisk affald i din affaldssortering eller afleverer den på din lokale genbrugsstation.

Du kan læse mere om affaldssortering på din kommunes hjemmeside.

 

Tilbagebetaling af depositum

Hvis du betalte depositum, da du bestilte din bizz, refunderer vi inden for 5 hverdage 200 kr. via dit registrerede betalingskort, når du har lukket din bizz på brobizz.com eller i Brobizz appen.

Er det ikke muligt for os at tilbagebetale beløbet via dit betalingskort, vil du i stedet modtage en kreditnota. Har du modtaget en kreditnota, skal du udfylde den formular, som du finder i den mail, du modtager fra os. Derefter vil vores debitorafdeling udbetale beløbet så hurtigt som muligt. 

OBS: Har du købt din bizz efter den 1. februar 2021, ejer du bizzen. Beløbet på de 200 kr. var købsprisen, som ikke vil blive refunderet, når du har lukket din bizz.

 

Jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, som er gældende i 14 dage, skal du følge disse trin:

 1. Udfyld denne fortrydelsesblanket (Se side 5)
 2. Læg den ubrugte bizz i en kuvert
  Noter tydeligt på kuverten 'FORTRYDELSESRET'. Det er vigtigt, at du sender din bizz i en kuvert, så den kan leveres i vores postkasse.
 3. Send din kuvert med bizz til vores adresse:

  Brobizz A/S
  Vester Søgade 10
  1601 København V 

 4. Når vi har modtaget din bizz i ubeskadiget stand, bliver sagen behandlet, og du vil modtage de 200 kr. Retur via dit tilknyttede betalingskort inden for 5 hverdage efter bizzen er blevet lukket.

Vær opmærksom på

Der ydes ikke personlig kundeservice på ovenstående adresse, som kun er en postadresse.

Du bedes sørge for at sende bizzen i en kuvert, så den kan leveres i vores postkasse, da vi ikke henter pakker i en pakkeboks eller -shop.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk