Hvad søger du?

EasyGo+ til køretøjer over 3.500 kg, der skal køre i Østrig

Det er et krav, at køretøjer over 3.500 kg, som kører på de østrigske betalingsveje, har monteret en godkendt enhed til betaling af vejafgift i landet. Med EasyGo+ er du derfor klædt på til en tur gennem Østrig.

Hvordan får jeg EasyGo+?

EasyGo+ koster DKK 450,- kroner i oprettelse.

Vi skal bruge informationer om dig og dit køretøj for at kunne tilmelde dig aftalen. Derfor beder vi dig udføre denne step-by-step guide, når du bestiller en EasyGo+ bizz.

 

  1. Du skal fremsende en kopi af registreringsattesten på dit køretøj. Fremgår euronormen ikke af attesten, skal du fremsende køretøjets COC-dokument sammen med attesten (kan fås hos forhandleren).
  2. Derudover skal du udfylde tillægsaftalen for EasyGo+, som du finder under Brobizz A/S’ vilkår og betingelser her.
  3. Når du har begge dokumenter klar, skal du udfylde informationerne på denne side og vedhæfte dine dokumenter.
  4. Herefter går Brobizz i gang med at oprette dig i systemet samt personalisere din bizz.
  5. Er tingene i orden, sender vi din EasyGo+ bizz afsted. Du vil på samme tid modtage en faktura på DKK 450,- som skal betales manuelt inden forfaldsdatoen.

Hvis du ikke er kunde hos Brobizz endnu, er det vigtigt, at du ikke opretter en konto hos Brobizz selv. Det gør vi automatisk for dig, når vi behandler din tilmelding til en EasyGo+ bizz.

Har du i forvejen en aftale hos Brobizz, skal du stadig igennem ovenstående guide. På siden hvor du udfylder dine oplysninger, skal du i stedet oplyse, at du er kunde hos Brobizz i forvejen.

 

Hvordan aktiverer jeg min EasyGo+-bizz?

Når du modtager en helt ny EasyGo+ bizz, vil den stå som spærret. Du aktiverer den ved at registrere et betalingskort på Min Konto.

Læs mere om opdatering af betalingskort her.

Husk at aktivere din EasyGo+-bizz senest 48 timer før du skal bruge EasyGo+ bizzen. 

Hvordan virker EasyGo+?

EasyGo+ er en mere avanceret betalingsenhed end den almindelige bizz. Den rummer information om køretøjets nummerplade, landekode, vægtklasse og miljøklasse – informationer som betalingsanlæggene bruger til at bestemme din pris.

Du kan læse mere om betaling af vejafgift i Østrig her.

 

Hvordan administrerer jeg min EasyGo+ bizz?

Når du skal administrere din EasyGo+ bizz, skal du logge ind på Min Konto på Brobizz Erhverv.

På Brobizz Erhvervs Min Konto kan du se dine ture og forbrug, opdatere dine oplysninger som f.eks. adresse, telefonnummer, e-mailadresse og adgangskode samt opdatere dit betalingskort.

Spørgsmål & Svar

Kan jeg ændre køretøjet, der er tilknyttet min EasyGo+ bizz?

Nej, det er ikke muligt at ændre oplysninger på din EasyGo+ bizz. Det betyder, at du ikke kan ændre det køretøj, der er tilknyttet din EasyGo+ bizz.

Har du fået nyt køretøj, er du derfor nødt til at lukke din eksisterende EasyGo+ og bestille en ny. Vi gør opmærksom på, at det koster DKK 450,- i oprettelse at bestille en ny EasyGo+ bizz.

Vi henviser til aftalevilkårene for yderligere informationer.

Kan jeg få ombyttet min EasyGo+ bizz, hvis den ikke virker mere?

Nej, det er ikke muligt at få ombyttet sin EasyGo+ bizz, hvis den ikke længere virker. Vi henviser til aftalevilkårene for yderligere informationer.

Vil du have en ny EasyGo+ bizz, gør vi opmærksom på, at det koster DKK 450,- i oprettelse.

Hvad sker der, hvis jeg glemmer at opdatere antal aksler?

Husk at opdatere antal aksler på din EasyGo+ bizz hvis disse ændres under eller mellem dine ture. Hvis du glemmer at opdatere dine aksler, og stoppes i Østrig, er der risiko for, at du kan få en bøde. Du opdaterer aksler direkte på din EasyGo+ enhed.

Kan jeg få notifikation om forkerte aksler?

Du har mulighed for at registrere dig hos ASFINAG, som kan varsle dig via e-mail, hvis der er uoverensstemmelse mellem det registrerede antal aksler på enheden og det faktiske antal aksler der aflæses under kørslen.

Der er tale om et system, hvor du selv skal registrere dig direkte hos ASFINAG, altså udenom Brobizz. Du vil få direkte besked fra ASFINAG hvis aksler ikke stemmer, hvorefter du kan efterbetale vejafgift, for at undgå en evt. bøde. Du kan registrere dig og læse mere om muligheden på ASFINAGs hjemmeside go-maut.at.

Hvordan opdaterer jeg aksler på min EasyGo+?

Hvis dine aksler ændres før eller under din tur, skal du huske at opdatere dette. Det gør du direkte på din EasyGo+ bizz.

  1. Tryk på knappen i midten af din EasyGo+ bizz og hold den nede i to sekunder
  2. Vent til du kan se det antal aksler du skal opdatere til lyser grønt

Akslerne er opdateret, når du kan se det antal du skal have registeret, lyser grønt ved ét tryk på din bizz.

Brobizz aksler

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk