Hvad søger du?

Hvordan opsiger jeg mit kundeforhold?

Hvis du ikke længere ønsker at være kunde hos Brobizz A/S, kan du som privatkunde opsige dit kundeforhold i Brobizz appen. Når du opsiger din aftale med Brobizz, skal du være opmærksom på, at alle dine bizz og nummerpladebetalinger i den forbindelse bliver lukket ned.

Som privatkunde kan du nedenfor følge vores guide til opsigelse i Brobizz appen. Hvis du ikke selv har mulighed for at opsige dit kundeforhold via appen, kan du tage kontakt til vores kundeservice.

 

Ønsker du at spærre eller lukke din bizz eller nummerpladebetaling? 

Hvis du blot ønsker at spærre din bizz eller nummerpladebetaling, kan du læse mere her. 

Du kan læse mere her, hvis du ønsker at lukke en bizz eller nummerpladebetaling, men vil beholde din aftale og konto hos Brobizz.

Vær særligt opmærksom på

Har du tilknyttet en særaftale (også kaldet en lokalaftale med en operatør som fx Øresund, Forsea, Storebælt eller Fanø), skal du selv huske at opsige denne. Dette skal du gøre hos den operatør, du har indgået aftalen med.

Sådan gør du som privatkunde

Herunder kan du læse mere om, hvordan du som privatkunde selv opsige din aftale med Brobizz i vores app.

Opsigelse af kundeforhold i Brobizz appen

OBS: Sørg for at betale alle udeståender før du opsiger din aftale med Brobizz. Husk at betale både betalingsanmodninger (fakturaer) og eventuelle rykkergebyrer. Hvis du ikke har et udestående hos Brobizz, kan du blot følge guiden nedenfor.

Sådan gør du

 1. Log ind på Brobizz appen 
 2. Tryk på fanen 'Profil' i nederste højre hjørne
 3. I bunden af siden klikker du på knappen 'Opsig min Brobizz-aftale'
 4. Hvis du er sikker på, at du vil opsige dit kundeforhold med Brobizz, skal du slide den grønne knap 'Start opsigelse' for at fuldføre opsigelsen.
 5. Din konto vil nu blive gennemgået for at vi kan sikre os, at alt er, som det skal være. 
 6. Du vil inden for nogle hverdage modtage en mail med en bekræftelse på opsigelsen af din aftale med Brobizz

Hvad skal du gøre med din bizz? 

Står du tilbage med en lukket bizz efter opsigelsen, anbefaler vi, at du afleverer den som elektronisk affald i din affaldssortering eller på genbrugsstationen. Du kan læse mere på din kommunes hjemmeside om affaldssortering, der hvor du bor.

Hvis du har et depositum for din bizz til gode, bliver det udbetalt via det tilknyttede betalingskort inden for 5 hverdage efter, at din konto er blevet lukket. Vær derfor sikker på, at dit betalingskort er opdateret og gyldigt inden du opsiger din aftale med Brobizz. Kontakt vores kundeservice, hvis du oplever problemer med udbetalingen.

Opsigelse af kundeforhold i forbindelse med dødsfald

Har du brug for at opsige et kundeforhold i forbindelse med et dødsfald, skal du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig videre.

Sådan gør du

 1. Kontakt kundeservice via vores kontaktformular og angiv så vidt muligt følgende oplysninger om aftalen:
  - Fulde navn
  - Adresse
  - Oplys at ejeren af aftalen er afgået 
  - Kundenummer (8 cifre)
  - Bizz-nummer (16 cifre) 

 2. Afvent yderligere instruktioner fra kundeservice. Er der et depositum tilgode for bizzen, vil kundeservice kunne vejlede dig til, hvordan dette kan blive udbetalt. 

 3. Er du i besiddelse af en bizz, som bliver lukket i forbindelse med opsigelsen, kan du skille dig af med den ved at aflevere den som elektronisk affald i din affaldssortering eller på genbrugsstationen.

Ønsker du selv at være kunde?
Hvis du selv fortsat ønsker at være kunde, kan du oprette en konto i dit eget navn som ny kunde og bestille en bizz eller nummerpladebetaling. Du kan oprette dig som ny kunde her.

Er du erhvervskunde?

Er du erhvervskunde, skal du kontakte vores kundeservice for at opsige dit kundeforhold.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk