Min Konto er lukket fra mandag d. 4. marts kl. 16 til tirsdag d. 5. marts kl. 9 grundet systemopdateringer.

Hvad søger du?

Øresundsbron

København - Malmö

Kør over Øresund til under halv pris med Brobizz og ØresundBUSINESS

Bestil en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron og tilknyt den jeres bizz eller nummerplader - så kører I over broen til under halv pris. Prisen for turene afhænger af kørselsmønster og af køretøjstypen.

 

→ Bestil nemt ØresundBUSINESS via login på Min Konto.

 

Så udfylder vi alle de nødvendige informationer i bestillingsformularen hos Øresundsbron. Ved klik på linket, sendes du til login og derefter direkte til Øresundsbrons hjemmeside.

Find flere erhvervspriser for personbiler, varebiler, lastbiler og busser på Oresundsbron.com

 

Sådan gør I

Betal med nummerplade eller bizz

Kør gennem de grønne baner (husk en ØresundBUSINESS-aftale, hvis I vil have rabat)

Brug din bizz eller nummerplade som betaling

Det er muligt at betale med nummerplade eller bizz. Der er mange penge at spare med en ØresundBUSINESS-aftale. Har I kun kørsel med lastbil  der er intet årsgebyr på aftalen.

Har I både bizz og nummerplade?

Har I både bizz og nummerpladebetaling, vil bizz blive prioriteret som betalingsmiddel i betalingsanlægget. Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.

Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en ØresundBUSINESS-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer, til I kan bruge den på Øresundsbron.

Hvis I tilmelder jer nummerpladebetaling, og allerede har en bizz med en ØresundBUSINESS-aftale tilknyttet, vil jeres ØresundBUSINESS automatisk blive tilknyttet jeres nummerpladebetaling.

Hvilke registreringsnumre er tilknyttet min ØresundBUSINESS-aftale?

Du kan se, hvilke registreringsnumre, der er tilkoblet din ØresundBUSINESS-aftale ved at logge på Mit ØresundBUSINESS på Øresundsbrons hjemmeside. 

Gå direkte til login her

Mere information om Øresundsbron

ØresundBUSINESS er en rabataftale, I indgår med Øresundsbro Konsortiet. Det er en abonnementsordning, som koster 287,20 DKK ekskl. moms årligt for erhvervskunder – og for lastbiler koster den 0 kr. årligt. . Når I har tilmeldt jer, betaler I det årlige abonnement, indtil I selv opsiger det hos Øresundsbro Konsortiet.

Kom i gang med det samme

Almindelige biler

Almindelige biler

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med din nummerplade og bizz

Storebælt, Øresundsbron, Bornholmslinjen, Molslinjen, Scandlines, Helsingør-Helsingborg, Færger i Danmark, APCOA Parkering, Veje i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med bizz (Køretøj o/ 3500 kg)

Storebælt, Øresundsbron, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge

Spørgsmål om Øresundsbron

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i vores hjælpesider.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk