Hvad søger du?

Øresundsbron

København - Malmö

Kør over Øresund til under halv pris med Brobizz og BroPas

Bestil en BroPas-aftale fra Øresundsbron og tilknyt den jeres bizz eller nummerplader - så kører I over broen til under halv pris. Prisen for turene afhænger af kørselsmønster og af køretøjstypen.

→ Bestil nemt BroPas Business via login på Min Konto.
Så udfylder vi alle de nødvendige informationer i bestillingsformularen hos Øresundsbron. Ved klik på linket, sendes du til login og derefter direkte til Øresundsbrons hjemmeside. Som Business-kunde betaler I kun for årsgebyr pr. aftale og ikke pr. bizz.

Find flere erhvervspriser for personbiler, varebiler, lastbiler og busser på Oresundsbron.com

Sådan gør I

Betal med nummerplade, bizz eller bizz til Europa

Kør gennem de grønne baner (husk en BroPas-aftale, hvis I vil have rabat)

Brug din Bizz som betaling

Det er kun muligt at betale med bizz eller bizz til Europa. Til gengæld er der mange penge at spare med en Bropas Business-aftale. Har I kun kørsel med lastbil er der er intet årsgebyr på aftalen.

Brug din nummerplade som betaling

Har I både bizz og nummerpladebetaling, vil bizz blive prioriteret som betalingsmiddel i betalingsanlægget. Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.

Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en BroPas-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en BroPas-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer, til I kan bruge den på Øresundsbron.
Hvis I tilmelder jer nummerpladebetaling, og allerede har en bizz med en BroPas-aftale tilknyttet, vil jeres BroPas automatisk blive tilknyttet jeres nummerpladebetaling.

Mere information om Øresundsbroen

BroPas er en rabataftale, I indgår med Øresundsbro Konsortiet. Det er en abonnementsordning, som koster 252 DKK ekskl. moms årligt for erhvervskunder (gælder ikke lastbilkunder). Når I har tilmeldt jer, betaler I det årlige abonnement, indtil I selv opsiger det hos Øresundsbro Konsortiet.

Kom i gang med det samme

Almindelige biler

Almindelige biler

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med din nummerplade og bizz

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Bornholmslinjen, Molslinjen, Scandlines, Helsingør-Helsingborg, Færger i Danmark, Bilvask hos WashWorld, APCOA Parkering, Veje i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med bizz (Køretøj o/ 3500 kg)

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge
Lastbiler & busser

Lastbiler & busser

I det meste af Europa

Betal med bizz til Europa

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Adgangskontrol til havne i Vejle, Kolding og Aarhus, Veje og færger i Norge, Veje i Østrig, Portugal, Frankrig, Italien, Belgien, Polen, Tyskland og Sverige

Spørgsmål om Øresundsbron

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i vores hjælpesider.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk