Hvad søger du?

Molslinjen

Odden - Ebeltoft

Kør nemt ombord med bizz eller betal med nummerpladen

Med bizz og nummerpladebetaling fra Brobizz har I adgang til alle billettyper på Molslinjen, når I bestiller på forhånd.

Find detaljerede oplysninger på molslinjen.dk 

Sådan gør I

Betal med nummerplade eller bizz

Betal direkte på havnen med bizz eller bestil på forhånd med nummerpladen.

 

Vær opmærksom på:

 • Betaling med bizz - forhåndsreservation ikke mulig
  I kan ikke reservere på forhånd, til gengæld kan I benytte Business BlueClass. I skal tjekke ind i Business BlueClass-banen senest 5 minutter før afgang – så er I garanteret plads ombord på første færge. På skærmen vælger I bizz som betalingsform.
 • Når I bestiller billet på forhånd - nummerpladebetaling
  Tjek om I har tilføjet dit mobilnummer på din nummerpladebetaling. Vi bruger det til at krydstjekke, at det er den rigtige aftale, vi bruger, når I skal bestille billetter. Der kan kun være et mobilnummer tilknyttet en aftale, og det er det mobilnummer, som alle bestillinger skal bekræftes på.
  I Molslinjens bestillingsflow indtaster I nummerpladen på den bil, I køber billet til. Så kan Molslinjen se, om der findes en aftale på nummerpladen hos Brobizz.
 • Når I ikke har bestilt billet på forhånd - nummerpladebetaling
  Vil I betale med nummerpladen uden at bestille billet skal I tjekke ind i Business BlueClass-banen senest 5 minutter før afgang – så er I garanteret plads ombord på første færge. På skærmen vælger I Business: Betal med nummerplade.

Mere information om Molslinjen

I har mulighed for at bestille billet på forhånd eller sejle på Business BlueClass. Læs mere om Business BlueClass på Molslinjen.

Kom i gang med det samme

Almindelige biler

Almindelige biler

Udvalgte steder i Skandinavien

Betal med din nummerplade og bizz

Storebælt, Øresundsbroen, Kronprinsesse Marys Bro, Bornholmslinjen, Molslinjen, Scandlines, Helsingør-Helsingborg, Færger i Danmark, Bilvask hos WashWorld, APCOA Parkering, Veje i Norge

Spørgsmål om Molslinjen

Find svar på de oftest stillede spørgsmål i vores hjælpesider.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk