Hvad søger du?

Konkurrencedygtige priser
Grøn rabat Storebælt

Grøn rabat på Storebælt

I kan få grøn rabat på Storebæltsbroen, hvis jeres køretøjer er Euronorm 6, eller el eller brint. Registrer nemt jeres køretøjer hos os, så I altid får Grøn rabat og den laveste pris på Storebælt.

13 % rabat, hver gang I krydser Storebælt

Grøn rabat er en straksrabat, der giver jer 13 % på listeprisen, når jeres køretøjer passerer Storebælt. For at få rabatten skal I betale med bizz eller nummerpladebetaling og have en Storebælt Erhvervsaftale, som automatisk bliver oprettet, når vi laver tollingaftalen.

Tilmeld nemt jeres køretøjer hos os

For at få Grøn rabat, skal I bare tilmelde jeres køretøjer hos os – så sørger vi for resten. I tilmelder et køretøj ved at udfylde en række informationer på Min Konto. I er også altid velkomne til at ringe til os.

Er køretøjet indregistreret i Danmark, Norge, Sverige, Finland, UK, Holland eller Litauen, skal I ikke indsende registreringsattest ved oprettelsen, da Storebælt kan validere køretøjet digitalt.  Derfor sparer I også oprettelsesgebyret.

Guide til Grøn rabat:

1. Indtast dine køretøjsoplysninger på Min Konto

Du skal indtaste følgende informationer under Min Konto

 • Nummerplade
 • Landekode
 • Køretøjsklasse
 • Euronorm eller drivmiddel.

Data skal være knyttet til den bizz eller nummerplade, som anvendes ved passage – og svare til det specifikke køretøj, som bizz'en/nummerpladen er monteret i.

Hvis du har mere end 10 produkter, gør du sådan her:

 1. Log på Min Konto og vælg ’Mine aftaler/Se aftaler’
 2. Slå ’Rediger mine produkter’ til
 3. Du kan nu anvende vores redigeringsværktøj og på hver enkelt BroBizz-aftale indtaste data – det hele foregår i én samlet oversigt
 4. Det redigeret felt får et grønt tjek-mark når data gemt
 5. Al information kan downloades som PDF- eller Excel-fil. Når du har downloaded filen, kan du se, om der en Storebælt Erhverv-aftale på det enkelte produkt.

Hvis du har under 10 produkter, gør du sådan her:

 1. Log på Min Konto og vælg ’Mine aftaler/Se aftaler’
 2. Gå ind på hver enkelt aftale og rediger dine oplysninger
 3. Du kan på det enkelte produkt se, om du har en Storebælt Erhverv-aftale
 4. Tryk bekræft, når du bliver spurgt, om oplysningerne er korrekte

2. Sørg for at Brobizz A/S har din registreringsattest

Storebælt kontrollerer, om der er uoverensstemmelser mellem de registrerede data og det faktiske køretøj. Kontrollen foretages på to måder:

Er dit køretøj indregistreret i Danmark, Sverige, Norge, Holland, UK, Litauen eller Finland?

Storebælt kan foretage et automatisk opslag i det pågældende lands motorregister. Derfor vil kontrollen ske automatisk. Du skal derfor ikke indsende en registreringsattest.

Er dit køretøj indregistreret i et andet land end de nævnte ovenfor?

På Min Konto skal du indtaste data for dit køretøj. Når du har tastet registreringsnummer, landekode, køretøjstype samt Euronorm og/eller drivmiddel, vil du få mulighed for at uploade en registreringsattest for hvert køretøj. Knappen til upload af registreringsattest vises kun, hvis du har valgt et land, hvor vi skal bruge din registreringsattest.
 • Den enkelte pdf-fil må kun indeholde én registreringsattest. 
 • Fremgår Euronormen ikke af registreringsattesten, skal dokumentation for Euronorm sammen med registreringsattest fremsendes som en samlet fil. Det er vigtigt, at det fremgår tydeligt af dokumentet, at det relaterer sig til det givne køretøj vha. reg.nr., VIN nr. eller lignende.
 • Du vil herefter betale et administrationsgebyr på 200 DKK. pr. registreringsattest for håndtering af registreringsattesten og manuel kontrol. Gebyret opkræves af A/S Storebælt via jeres betalingsaftale hos os.
 • Flytter du en bizz fra et køretøj til et andet, skal du uploade registreringsattest på ny, og opnår ikke rabat førend at den nye registreringsattest er bekræftet modtaget.
Viser det sig, at der er uoverensstemmelser, kan A/S Storebælt udstede et tillæg på 600 DKK pr. tur.

Nye erhvervspriser på Storebælt

Hvis du vil have overblik over de nye 2021-priser, anbefaler vi, du besøger storebaelt.dk.

Har du yderligere spørgsmål?

Vi har samlet vores oftest stillede spørgsmål vedrørende Grøn rabat, hvor du kan læse mere om betingelser og forhold for Grøn rabat. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Se kontakt oplysninger her.

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk