Vi oplever i øjeblikket, at der er falske mails i omløb.

Læs, hvad du skal gøre her.

Hvad søger du?

Hvordan får vi Grøn rabat på Storebæltsbroen?

I kan som erhvervskunder opnå Grøn rabat på Storebæltsbroen, hvis I opfylder kravene og jeres produkter er tilknyttet en Storebælt Erhvervsaftale.

Hvad er Grøn rabat?

Grøn rabat blev indført på Storebæltsbroen den 1. januar 2021 og ydes til grønne erhvervskøretøjer, der enten opfylder Euronorm 6, er en brint- eller el-bil.

Grøn rabat er en straksrabat på mindst 13% pr. tur på Storebælt, der kun gives til erhvervskunder, der kører grønt og har en Storebælt Erhverv-aftale og samtidig benytter automatisk betaling - i form af bizz, e-Billet eller nummerpladebetaling.

OBS: Hvis I ikke indtaster korrekte køretøjsoplysninger på jeres produkter, modtager I ingen rabat. Rabatten gives ikke med tilbagevirkende kraft.

Se videoen nedenfor, hvor vi forklarer mere om Grøn rabat på Storebæltsbroen.

Undgå en bøde fra Storebælt

Som kunde har I ansvaret for, at de korrekte oplysninger om køretøjet er registreret på jeres produkter. I kan risikere at få en bøde og skulle betale rabatdifferencen tilbage.

Storebælt foretager kontrol af de registrerede oplysninger, og er der uoverensstemmelser mellem de registrerede data og det faktiske køretøj, kan A/S Storebælt udstede et tillæg på 600 kr. pr. tur, der er kørt med uberettiget rabat.

Opnå Grøn rabat med eksisterende produkter

Som hoved- eller kontoadministrator kan du til enhver tid logge ind og sikre dig, at alle jeres produkter har opdaterede køretøjsoplysninger, så I får muligheden for at opnå Grøn rabat på Storebæltsbroen. Følg guiden nedenfor for at opdatere køretøjsoplysninger på et produkt.

Følg disse trin:

 1. Log ind på brobizz.com
 2. Vælg fanen ‘Produkter’ i menuen til venstre for at se en oversigt over de produkter, som du har rettigheder til.
 3. Klik på den grønne knap ‘Filtrer’ og tilføj filteret “Har ikke grøn rabat” for at tilpasse visningen
 4. Klik på linjen med det produkt, som du ønsker at tilføje eller rette til korrekte køretøjsoplysninger på.
 5. Du kan nu ændre oplysninger om køretøjet: Køretøjstype, drivmiddel og euronorm. Skal du tilføje eller rette køretøjsoplysningerne på en bizz, kan du også ændre land, nummerplade og stelnummer.
 6. Tryk på den grønne knap ‘Gem ændringer’ nederst på siden for at afslutte.

 

Sådan uploader I dokumentation for at opnå Grøn rabat

I skal uploade dokumentation for at kunne opnå Grøn rabat, hvis køretøjet ikke er indregistreret i et af de syv følgende lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Litauen, Holland og Storbritannien.
I skal logge ind på selvbetjeningen og sikre jer, at de korrekte køretøjsoplysninger er registreret på de pågældende produkter og desuden uploade en kopi af køretøjets registreringsattest på produktoversigten for det enkelte produkt.

 

Følg disse trin:

 1. Log ind på brobizz.com
 2. Klik på fanen ‘Produkter’ for at se en oversigt over de produkter, som du har rettigheder til.
 3. Åbn produktdetaljerne ved at klikke på linjen med det pågældende produkt
 4. Klik på ‘Upload dokumentation’ i boksen med overskriften ‘Dokumentation’ og vælg registreringsattesten på det pågældende
 5. Tryk på den grønne knap ‘Gem ændringer’ nederst på siden for at afslutte

 

OBS: Vær opmærksom på, at det koster et administrationsgebyr på 200 DKK pr. køretøj, I uploader dokumentation (registreringsattest) på.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk