Hvad søger du?

Bizz til Danmark og Skandinavien

Kører I primært i Danmark, Norge og Sverige, er bizz den rigtige løsning for jer. Den giver jeres lastbiler og busser automatisk betaling på broer, veje og færger og nem adgang til udvalgte havne, terminaler og virksomheder.

Danmark, Norge og Sverige i én tolling-aftale

Med bizz samler I tollingen for hele Skandinavien i én enkel enhed. Så skal chaufførerne hverken bruge kontanter eller betalingskort, og I får alle betalinger samlet på én faktura.

Vi hjælper jer med at sammensætte en aftale, som sikrer jer de bedste priser og automatisk betaling på færger, betalingsveje og broer som fx Storebælt og Øresundsbron. I kan fx også bruge jeres bizz til at få nem adgang til havne i Vejle, Kolding og Aarhus og udvalgte virksomheder.

Få rabat på broer, veje og færger

I kan tilknytte forskellige særaftaler til jeres bizz, så I betaler mindre de steder, hvor I kører mest. Så bliver rabatten automatisk trukket fra, når I betaler med jeres bizz. I kan fx få 50 % rabat på Øresundsbron eller indgå en Norgesaftale, der giver jer 40 % rabat på mere end 90 færger og andre fordele i Norge.

Betalingssteder & rabatter

Danmark

Hvor kan vi bruge bizz?

I kan bruge bizz til Europa som automatisk betaling på Storebæltsbroen, Kronprinsesse Marys Bro og Øresundsbron.

Priser

 • Se priser for erhvervskøretøjer på Storebælt.
 • Se priser for erhvervskøretøjer på Øresundsbron.
 • Se priser for køretøjer over 3.500 kg på Kronprinsesse Marys Bro.

Rabatter

 • På Storebæltsbroen kan I få 13 % Grøn rabat, hvis jeres køretøjer opfylder Euronorm 6 og I er tilmeldt Storebælt Erhverv-aftale. Se mere om Grøn rabat, og tilmeld nemt jeres køretøj hos os.
 • På Øresundsbron kan I oprette en BroPas Business-aftale og køre over til halv pris hver gang. Læs om BroPas Business, og få rabatten på Øresund.
 • I kan desværre ikke få rabat på Kronprinsesse Marys Bro.

Sådan betaler I med bizz

 • På Storebælt og Øresundsbron kører I gennem betalingsanlæggene ad de reserverede kørebaner, og betalingen bliver registreret automatisk.
 • Kronprinsesse Marys Bro i Frederikssund har et free-flow betalingsanlæg, og der er derfor ingen bomme eller stop.

Norge

Hvor kan vi bruge bizz?

 • I kan bruge Bizz til Europa på alle betalingsveje i Norge.
 • Den kan bruges til automatisk betaling på alle færger der opkræves via Bizz.

Krav om elektronisk betalingsenhed

Det er et krav, at køretøjer over 3.500 kr. har monteret en elektronisk enhed til at betale vejafgift, når I kører i Norge. Enheden skal være konfigureret til køretøjet, den befinder sig i. Lever I ikke op til kravene, kan de norske myndigheder udskriver store bøder.

Priser

Se kort over de norske betalingsanlæg og priser hos EasyGo.

Rabatter

 • Opretter I en Norgesaftale, får I de bedste priser og store rabatter på de fleste færger. I får 40 % på mere end 90 ruter under AutoPASS for færger og 30 % på færgeruten Moss-Horten hos Bastø Fosen A/S. Vi tager os også af forudbetalingen til færgerne. Se mere om Norgesaftalen, og få rabatten hos os.
 • I kan nøjes med at betale for én passage i Oslos miljøzone, hvis I kører ind og ud af byen inden for en time. Bizz registrerer turene, så I automatisk får rabatten.

Sådan betaler I med bizz

Det norske er et free flow-system, hvor I ikke skal stoppe op for at betale, men kører direkte igennem.

Sverige

Hvor kan vi bruge bizz?

 • I kan bruge Bizz til Europa på broen mellem Malmø og København – Øresundsbron.

Priser

Se priser for erhvervskøretøjer på Øresundsbron.

Rabatter

 • På Øresundsbron kan I køre over til halv pris, hvis I opretter en BroPas Business-aftale. I betaler hverken abonnement eller oprettelsesgebyr. Læs mere om BroBas Business, og tilmeld jer hos os.

Sådan betaler I med bizz

 • På Øresundsbron kører I gennem betalingsanlæggene ad de dedikerede kørebaner til tung trafik, og betalingen bliver registreret automatisk.

Services I får adgang til

Nem administration sparer tid og besvær

Vores digitale univers samler alle informationer om jeres aftale og giver jer overblik over fx ture og fakturaer. Her kan I også nemt bestille produkter og justere jeres aftale.

Læs om online selvbetjening

Gode priser og op til 50 % rabat

Vores bizz sikrer jer de bedste priser og rabatter på broer, færger og veje – fx 40 % på færger i Norge og 50 % over Øresund. I får også nem adgang til havne og parkeringsanlæg i Europa.

Se priser og rabatter

Danmark, Skandinavien og Europa i én enhed

I kan betale automatisk med bizz på alt fra broer og veje til færger og parkering i op til 11 lande i Europa. Få et kvalitetsprodukt, der holder længe og passer præcis til jer.

Se, hvor vi dækker

Partnerskab, der understøtter jeres forretning

Vi ser vores samarbejde som et partnerskab, der tager udgangspunkt i jeres virksomhed og følger med jeres udvikling. Hvis jeres behov ændrer sig, justerer vi nemt aftalen.

Læs om vores samarbejde

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Tilvalg

40 % rabat på færger i Norge

Opret nemt en Norgesaftale hos os, og få 40 % rabat på mere end 90 færgeruter og nem betaling på vejene i Norge.

Grøn rabat på Storebælt

Få 13 % Grøn rabat over Storebælt på køretøjer, der opfylder kravene i Euronorm 6. Registrer nemt jeres køretøjer hos os.

Halv pris over Øresund

Med et BroPas Business sparer I 50 %, når I krydser Øresundsbron. Opret aftalen hos os, og slip for oprettelsesgebyr og abonnement.

Nem adgang til havne

I kan bruge jeres bizz til at få nem adgang gennem adgangskontrollen i en række danske havne, terminaler og virksomheder.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk