Vi har lukket på telefonen tirsdag den 18. juni og torsdag den 20. juni. I kan i stedet kontakte os på mail og chat.

Hvad søger du?

Hvordan får vi pendlerrabat på Storebæltsbroen?

Hvis I kører mere end 14 ture i en personbil eller lille varevogn over Storebæltsbroen på 30 dage, kan det betale sig med en Storebælt Pendleraftale.

Hvis I som virksomhed har personbiler og varevogne, kan I opnå pendlerrabat på disse køretøjer. 

Med en Storebælt Pendleraftale kan I køre over Storebæltsbroen lige så mange gange, I har brug for i den periode, I betaler for.

Prisen for en varevogn under 6 meter i 30 dage er 2.744 kr. 

I kan kun bestille Storebælt Pendler, når I har en bizz fra Brobizz. 

Sådan bestiller I Storebælt Pendler

Hvis I ønsker en pendleraftale, skal I kontakte os for at få den oprettet. Vi hjælper jer igennem hele processen, så I kan køre over Storebæltsbroen til den bedste pris hurtigt og nemt.   

Vi anbefaler, I vælger 'autoforny', så sker fornyelsen af jeres pendleraftale automatisk hver 30. dag.

Ønsker I at bestille en Storebælt Pendleraftale, kan I kontakte os på tlf. +45 70 80 80 81 eller på mail truck@brobizz.com (Tung trafik) eller btb@brobizz.com (Let trafik). Oplys gerne kunde- eller CVR-nummer, når I kontakter os. 

Spørgsmål og svar om Storebælt Pendler

Hvordan fungerer autoforny?

Med autoforny bliver jeres pendleraftale automatisk fornyet hver 30. dag. Den nye gyldighedsperiode starter op dagen efter den forrige gyldighedsperiode.

Hvordan fungerer manuel fornyelse?

I har mulighed for at vælge perioden på jeres pendleraftale imellem 30 og 60 dage. I kan selv vælge, hvilken dato jeres pendleraftale skal starte. I kan dog tidligst vælge dags dato.

Når perioden ophører, stopper jeres pendleraftale, og I skal derfor huske at forny den, hvis I fortsat ønsker at have en Storebælt Pendleraftale.

Kan vi bytte bil i pendlerperioden?

Biler skal indimellem på værksted, og uforudsete begivenheder kan opstå. Derfor har I med det nye Storebælt Pendler mulighed for at foretage to skift af køretøj i hver pendlerperiode - f.eks. ét skift frem og ét tilbage i forbindelse med værkstedsbesøg. Det er vigtigt, I husker at opdatere køretøjsoplysningerne på jeres aftale – uanset om skiftet handler om 24 timer eller en hel uge.

Vigtigt
Sørg altid for, at der er overensstemmelse mellem det køretøj, I har tilmeldt pendleraftalen og det faktiske køretøj, der kører igennem betalingsanlægget.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk