Vi har lukket på telefonen tirsdag den 18. juni og torsdag den 20. juni. I kan i stedet kontakte os på mail og chat.

Hvad søger du?

Hvad skal vi vide om fakturaer og rykkere?

Som fakturakunde vil I alt efter aftale modtage jeres fakturaer på e-mail eller via EAN ugentligt eller månedligt. Som betalingskortkunde vil I kun opleve at få tilsendt fakturaer på e-mail, hvis Brobizz ikke kunne trække betaling på et af jeres betalingskort.
I kan også finde jeres fakturaer i selvbetjeningen, ligesom I også løbende kan følge jeres forbrug i selvbetjeningen.

Nedenfor finder I en række svar på de mest stillede spørgsmål i relation til fakturaer og rykkere.

Relevant for både kort- og fakturakunder

Hvor finder vi fakturaer og rykkere?

I vil altid modtage fakturaer og rykkere på den e-mailadresse, der er oprette som daglig kontakt e-mail. Derudover vil I også få jeres fakturaer sendt til jeres fakturae-mail, hvis I har oprettet sådan en.

I har også mulighed for at finde fakturaer og rykkere på Brobizz’ selvbetjening.

Følg guide:

 1. Log-in på brobizz.com
 2. Klik på ‘Betaling’ i menuen til venstre
 3. I kan nu se jeres fakturaer og rykkere. Beløbet vil være markeret med rødt, og under ‘Status’ vil der stå ‘Mangler betaling’. I kan downloade hver enkelt ved at klikke på pilen, der peger nedad, i højre side

Hvad sker der, hvis vi overskrider betalingsdatoen på vores faktura?

Ved første rykker opkræves der et gebyr på 100 DKK og derefter 100 DKK for øvrige rykkere. Se aftalebetingelser for flere detaljer.

Kan vi lave vores aftale om til en fakturaaftale?

Hvis I ønsker at ændre jeres aftale til opkrævning via faktura i stedet for betalingskort, skal I kontakte Kundeservice Erhverv.
I mailen skal I oplyse jeres kundenummer og CVR-nummer samt jeres forventede årlige forbrug på aftalen.

Vær opmærksom på I henhold til vores kreditpolitik tilbyder vi ikke en fakturaaftale, hvis jeres årlige forbrug på aftalen er under 22.000 DKK.

Hvad gør vi, hvis vi har behov for, at hver medarbejder har sit eget betalingskort?

I kan oprette en produktadgang til hver medarbejder. Det betyder, at hver enkelt medarbejder får sit eget login til selvbetjeningen og selv kan logge ind og tilføje og opdatere sit betalingskort til ét produkt. Derudover kan medarbejderen også opdatere køretøjsoplysninger tilknyttet produktet, hvis man f.eks. skifter køretøj.

I kan kontakte kundeservice erhverv, hvis I vil høre mere.
Læs mere om produktadgang her.

Kun relevant for fakturakunder

Hvilke formater kan vi modtage vores fakturaer i?

Som fakturakunder kan I enten vælge EAN-fakturering eller fakturering i PDF-format. Vælges EAN som afregningsmetode opkræver Brobizz i det OIO-format, som I som virksomhed understøtter. Sammen med jeres EAN-faktura modtager I også en PDF-faktura.

Vi kan derudover også tilbyde jer at fremsende fakturafiler, som fungerer som et supplement til fakturaen. Vores fakturafiler er en kommasepareret fil, der fremsendes i en CSV-fil, og som kan indsættes i Excel. I modtager CSV-filen dagen efter jeres faktura. Modtager I jeres faktura som en PDF-fil, vil I som supplement også modtage den som CSV-fil. I skal være opmærksomme på, at det er PDF-filen, der er juridisk bindende.


Vil I ændre jeres fakturaformat, høre mere om fakturafiler, eller ønsker I at få fremsendt disse, kan I kontakte Kundeservice Erhverv.

Er I nye fakturakunder hos Brobizz A/S, kan I oplyse, i hvilket format I ønsker at få tilsendt jeres faktura på den kontrakt, vi fremsender til jer i forbindelse med fakturaaftalen.

Kan vi få en faktura pr. bizz?

Ja, det kan I godt. Vi kan tilbyde jer at dele jeres konto op i afregningsnøgler, så I modtager én faktura per afregningsnøgle. I kan derfor vælge at få en afregningsnøgle pr. bizz eller nummerpladebetaling, pr. 10 bizzer eller lign., hvis I har brug for det. Vi kan sætte det op, så det passer bedst muligt til jeres virksomhed.

Det er også muligt at vælge at få en afregningsnøgle pr. afdeling i jeres virksomhed.
En afregningsnøgle kan kun være tilknyttet én konto i selvbetjeningen. En konto kan dog sagtens være opdelt i flere afregningsnøgler. Det betyder altså, at en konto kan få opdelt betalingerne på forskellige fakturaer.

I skal være opmærksomme på, at I kan få en rykker pr. afregningsnøgle, hvis I ikke betaler jeres fakturaer til tiden.

Ønsker I at benytte jer af afregningsopdelingen, skal I kontakte Kundeservice Erhverv.

Kan vi som fakturakunde knytte et betalingskort til en bizz?

Ja, hvis I ønsker det, kan I også vælge at tilknytte et betalingskort pr. bizz. Det vil betyde, at jeres opkrævning som udgangspunkt vil ske via jeres betalingskort, med mindre dette ikke er gyldigt på opkrævningstidspunktet. I så fald vil opkrævningen ske via en faktura.

Hvordan modtager vi vores faktura?

I vil altid modtage fakturaer og rykkere på den e-mailadresse, der er oprette som daglig kontakt e-mail. Derudover vil I også få dem sendt til jeres fakturae-mail, hvis I har oprettet sådan en. I får en e-mail med en faktura per samarbejdspartner, I har haft et forbrug hos den pågældende faktureringsperiode.
Hvis I har kørt i Norge, vil I f.eks. modtage en faktura med betaling for vejafgifter i Norge, ligesom I vil modtage en faktura med betaling for Storebæltsbroen, hvis I har kørt over den.

Hvornår skal vi betale vores faktura?

Jeres betalingsfrist indgår som en del af jeres fakturaaftale, som I tegner med os. I kan enten blive ugefaktureret eller månedsfaktureret.

Ugefakturering løber fra uge til uge også ved et månedsskifte. Det vi sige, at selvom der er et månedsskifte midt i en uge, vil jeres fakturering stadig løbe på ugebasis og ikke blive delt op.

Kan vi automatisk få vores fakturaer betalt i banken?

Ja, I kan lette administrationen af jeres fakturabetalinger og samtidig slippe for rykkergebyret ved at tilmelde jer Leverandørservice. Du skal enten være hoved- eller kontoadministrator for at kunne tilmelde en konto til Leverandørservice via selvbetjeningen ved at følge guiden nedenfor.

Fordelene ved at vælge Leverandørservice:

 1. Dine fakturaer betales automatisk på forfaldsdato.
 2. Du sparer tid.
 3. Uanset ferie eller sygdom i bogholderiet bliver dine fakturaer betalt rettidigt. Du undgår derfor rykkergebyrer og evt. spærring af jeres bizz.
 4. Du modtager dine fakturaer som hidtil.


I skal være opmærksomme på, at det er jeres bank, I skal tage fat i, hvis I oplever problemer med Leverandørservice og ikke Brobizz.

Følg disse trin:

 1. Log ind på brobizz.com
 2. Klik på fanen ‘Administration’ i venstre side
 3. Vælg ‘Tilmeld Leverandørservice ’i højre hjørne
 4. Herefter sendes tilmeldingen automatisk afsted. Når tilmeldingen er behandlet og godkendt, vil dette fremgå af selvbetjeningen, hvor der nu vil stå ‘Leverandøraftale tilmeldt’ under fanen ‘Administration’.

I kan læse meget mere om Leverandørservice her.

Kan vi have et betalingskort tilknyttet en fakturaaftale?

Ja, I kan godt vælge at have et betalingskort tilknyttet et enkelt eller flere produkter, hvis I ønsker det.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk