Hvad søger du?

Løsninger
Storebælt Pendler

Storebælt Pendler for erhvervskunder

Storebælt Pendler er for jer, der kører over Storebæltsbroen mere end 14 gange på 30 dage med motorcykel, personbil eller en lille varevogn.

Spar penge med en Storebælt Pendleraftale

Med en Storebælt Pendleraftale kan I køre over Storebæltsbroen lige så mange gange, I har brug for i den periode, I betaler for. For en almindelig personbil er prisen 2.550 kr. for en 30-dages periode. 

Køretøj

Pendlerpris pr. dag

Motorcykel op til 3 m

42 kr. pr. dag*

Personbil op til 3 m

42 kr. pr. dag*

Personbil 3-6 m

85 kr. pr. dag**

Varevogn under 6 m

85 kr. pr. dag**

*Minimumspris: 30 dage med Pendler = 1.260 kr. for motorcykel og personbil op til 3 m. (det svarer til, at du betaler 42 kr. pr. dag i de 30 dage)

**Minimumspris: 30 dage med Pendler = 2.550 kr. for personbil og varevogn 3-6 m. (det svarer til, at du betaler 85 kr. pr. dag i de 30 dage)

Hvis du vælger at bestille mere end 30 dage - fx 44 dage med Pendler - vil du betale 44 dage x 85 kr. pr. dag = i alt 3.740 kr.

I perioden med Pendler gives du adgang til ubegrænset antal passager med din bizz-sender på Storebæltsbroen. Priser er inkl. moms.

En fleksibel aftale

I kan selv bestemme, om jeres pendleraftale skal autofornys, eller om I vil styre perioden manuelt. I har også mulighed for selv at bestemme, hvilken dato I ønsker jeres pendlerrabat skal starte.

  • Vælger I 'autoforny' sker fornyelsen automatisk hver 30. dag.
  • Vælger I 'manuel fornyelse' styrer I selv jeres pendlerperioder, som kan vare mellem 30 og 60 dage.

Hvilken kundetype er du?

Vi kører oftest med personbiler eller varevogne

Er I betalingskortkunder?

Hvis I er betalingskortkunder og primært kører med personbiler og varevogne, kan I oprette en pendleraftale i Brobizz appen.

Download Brobizz appen her  

Er I fakturakunder?

Hvis I er fakturakunder, skal I kontakte vores erhvervsteam på tlf. 70 80 79 74 eller mail btb@brobizz.com

Vi anbefaler, I vælger 'autoforny', så sker fornyelsen af jeres pendleraftale automatisk hver 30. dag.

Vi kører oftest med busser eller lastbiler

Hvis I som virksomhed oftest kører med lastbiler eller busser, men også har personbiler og varevogne, kan I opnå pendlerrabat på disse køretøjer. 

Hvis I ønsker en pendleraftale, skal I kontakte os for at få den oprettet. Vi hjælper jer igennem hele processen, så I kan køre over Storebæltsbroen til den bedste pris hurtigt og nemt.   

Vi anbefaler, I vælger 'autoforny', så sker fornyelsen af jeres pendleraftale automatisk hver 30. dag.

Ønsker I at bestille en Storebælt Pendleraftale, kan I kontakte os på tlf. +45 70 80 80 81 eller på mail truck@brobizz.com. Oplys gerne kunde- eller CVR-nummer, når I kontakter os. 

Spørgsmål og svar om Storebælt Pendler

Hvordan fungerer autoforny?

Med autoforny bliver din pendleraftale automatisk fornyet hver 30. dag. Den nye gyldighedsperiode starter op dagen efter den forrige gyldighedsperiode.

Hvordan fungerer manuel fornyelse?

I har mulighed for selv at vælge jeres pendlerperiode mellem 30 eller 60 dage. I kan selv vælge, hvilken dato jeres pendlerperiode skal starte. I kan dog tidligst vælge dags dato.

Når perioden ophører, stopper jeres pendleraftale, og I skal derfor huske at forny den, hvis I fortsat ønsker at have en Storebælt Pendleraftale.

Kan vi bytte bil i vores pendlerperiode?

Biler skal indimellem på værksted, og uforudsete begivenheder kan opstå. Derfor har I med det nye Storebælt Pendler mulighed for at foretage to skift af køretøj i hver pendlerperiode - f.eks. ét skift frem og ét tilbage i forbindelse med værkstedsbesøg. Det er vigtigt, I husker at opdatere køretøjsoplysningerne på jeres aftale – uanset om skiftet handler om 24 timer eller en hel uge.

Vigtigt!
Sørg altid for, der er overensstemmelse mellem det køretøj, I har tilmeldt pendleraftalen og det faktiske køretøj, der kører igennem betalingsanlægget.

Bilen skal f.eks. være i samme klasse (længde og højde), som den tilmeldte bil. 

Kom i gang i dag

Opret jer nemt som kunder hos os, og bestil både bizz og bizz til Europa med det samme.

Ring til os

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Lad vores erhvervsteam med speciale i tolling til busser og lastbiler sammensætte en løsning, der passer til jeres virksomhed og sikrer jer de bedste priser og vilkår.
+45 7080 8081
Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk