Hvad søger du?

Løsninger
Nem administration

Nem administration

Med en løsning hos Brobizz, samler I alle ture, bizz, brugere, fakturaer og andre informationer ét sted. Det giver overblik og sparer tid og besvær, når I skal administrere aftaler og kørsel.

Vælg jeres foretrukne faktureringsform

Med en Brobizz fakturaaftale modtager I en samlet opkrævning for alle kørsler foretaget med jeres bizz eller nummerpladeaftale og slipper dermed for administration af rejseafregninger og udlæg. Brobizz modtager transaktionsoplysninger fra de enkelte operatører i hele Skandinavien døgnet rundt, så vi samler i én faktura.

Som erhvervskunde har I mange muligheder for at vælg, hvordan i ønsker modtagelse af jeres faktura, som vil passer til jeres forretning.

For at gøre det nemt for jer at arbejde videre med fakturaerne, kan I modtage fakturaerne i det format, der passer bedst ind i jeres systemer og arbejdsgange. På Min konto har I også mulighed for at downloade CSV-filer med detaljerede informationer om ture og betalinger, der kan indlæses i jeres systemer til automatisk fakturering.

Få et samlet overblik over jeres kørselsafregning som betalingskortkunde

Som betalingskortskunde kan du tilknytte dit betalingskort eller benzinkort til din bizz eller nummerpladebetaling. Dette giver dig mulighed for at få et samlet overblik over jeres månedlige kørselsafregning.

Få et samlet overblik over jeres aftale og betalinger

Min Konto er vores digitale selvbetjeningsunivers, hvor I har adgang til alle oplysninger om fx ture, betalinger, bizz og aftaler. Herfra kan I se alle jeres bizz og kørsler. I kan også nemt og hurtigt redigere jeres oplysninger, hvis der skulle ske ændringer. I forbindelse med redigering har vi gjort det muligt for jer at redigere mange brugere på en gang, så I slipper for at skulle ind på hver enkelt aftale og ændre oplysningerne.

Når alle brugere og betalinger er samlet ét sted, får I mulighed for at trække statistik på fx kørsel og forbrug. Både på de enkelte aftaler, specifikke afdelinger og virksomheden generelt. I kan downloade data i Excel og pfd-format og indlæse dem i jeres systemer til viderebehandling og distribution.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk