Vi får i øjeblikket mange henvendelser, så der kan forventes længere svartid. Vi svarer så hurtigt, vi kan. Vi anbefaler, du kontakter os via vores kontaktformular. Kontakt os her

Hvad søger du?

Hvor finder jeg mit kundenummer?

Du kan se dit kundenummer i Brobizz appen og på online selvbetjeningen Min Konto under din profil. Det står også på dine kvitteringer, som du finder samme sted.

Du kan finde dit kundenummer, når du er logget ind på Min Konto eller i Brobizz appen.

Min Konto

Når du er logget ind på Min Konto, finder du kundenummeret ved at klikke på menupunktet 'Mine oplysninger' og derefter 'Profiloplysninger'.

Læs også guiden: Hvordan fungerer Min Konto?

Brobizz app

Når du er logget ind i Brobizz appen, finder du dit kundenummer ved at trykke på menupunktet 'Profil' nederst i appen.

Kundenummeret står lige under dit navn i toppen af siden.

Læs også guiden: Hvordan fungerer Brobizz appen?

Videoguide:

I denne video kan du se, hvordan du finder dit kundenummer ved login på Min Konto.