Hvad søger du?

Jeg skal til Norge

Med en bizz fra Brobizz kommer du nemt omkring i Norge, hvor der opkræves vejafgifter på flere broer, veje og tunneller.

Har du registreret en nummerplade på din bizz, kan den blive brugt til at identificere dig, hvis din bizz fx ikke bliver aflæst i et betalingsanlæg. Vi opfordrer altid til, du husker at medbringe din bizz, og sikrer dig, at den virker.

Vi sørger for, du betaler automatisk via din bizz-aftale, hvis blot du sørger for:

  1. At dine oplysninger på bizz-aftalen er opdateret. Husk at opdatere dit registreringsnummer, dit betalingskort, og hvis du skifter adresse eller lign.
  2. At have din bizz med og have den korrekt monteret i forruden.

Det kræver ingen særaftaler at betale med bizz i Norge. Du kan se mere om, hvor du kan betale med bizz i Norge på kortet her.

Vær opmærksom på

  • Særlige regler for el-biler
    El-biler betaler afgift på Fergeforbindelser, Bomringen i Oslo (Fjellinjen), Bomringen i Bergen, Svinesundsforbindelsen, T-forbindelsen, Førdepakken, Haugalandspakken og E18 Telemark.
    For at blive fritaget for øvrige afgifter, er det vigtigt, at du har en bizz i bilen, og at du hos Brobizz har registreret, at din bil er en el-bil. Skriv til os, at du kører el-bil via kontaktformularen og vedhæft en kopi af din registreringsattest, så sikrer vi, at du bliver opkrævet korrekt pris.

  • Hvis du kører autocamper over 3.500 kg
    De fleste autocampere over 3.500 kg betaler samme pris som personbiler. For at du kan få rabatten, skal du have en gyldig bizz i bilen, og den skal være registeret specielt til din autocamper. Skriv til os via kontaktformularen og vedhæft en kopi af din registreringsattest, så sikrer vi, at du bliver opkrævet korrekt pris.

Bemærk, du ikke kan bruge din nummerplade i Norge uden at have den tilknyttet en bizz.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk