Hvad søger du?

Hvor kan jeg bruge min bizz og nummerpladebetaling?

Du kan betale med bizz eller nummerplade på en lang række af færger, broer og betalingsanlæg i Danmark og Skandinavien. Mange steder kan du få rabat, hvis du laver en særaftale med det enkelte sted.

Nem betaling på broer og færger i hele Danmark

De mest populære steder, hvor du kan bruge din aftale til automatisk betaling, er Storebæltsbroen, Øresundsbroen, Helsingør-Helsingborg færgen og Molslinjen. Derudover kan du bruge den på en lang række andre broer og færger i hele landet. Du kan betale alle steder med din bizz og mange steder med nummerpladebetaling.

Se her, hvor du kan bruge bizz og nummerpladebetaling

Få rabat på dine favoritsteder

Mange steder kan du også få rabat. Nogle kræver, at du laver en særaftale (også kaldet lokalaftale), mens du andre steder får rabatten automatisk. Du kan læse mere og eventuelt tilmelde dig direkte hos dem, der driver den enkelte færge eller bro.

Her kan du også betale med bizz og nummerplade

Du kan også bruge bizz og nummerpladebetaling andre steder, fx i udvalgte parkeringsanlæg og på betalingsveje.

Når du kører i Norge

I Norge kan du betale med din bizz på mange veje, broer, tunneler og færger. Vi sikrer, du betaler automatisk, og får rabat, hvis du bare sørger for, at dine oplysninger er opdaterede, og din bizz sidder i forruden.

OBS: Det vil fra den 1. februar 2023 ikke længere være muligt for privatkunder, at bruge bizz til betaling i Norge. Her kan du læse mere om at bruge bizz i Norge.

Hvis du både har bizz og nummerpladebetaling

Vær opmærksom på, at din bizz vil blive prioriteret over nummerpladebetaling, så hvis du har begge dele med på din tur, vil du blive opkrævet via din bizz. Hvis du ikke ønsker at blive opkrævet via din bizz, skal du lægge den ned i det etui, der er fulgt med ved bestillingen.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk