Opdatering af betalingskort

Sådan gør du

Du kan altid ændre oplysningerne på det betalingskort, du har tilknyttet din aftale. Har du eksempelvis fået nyt betalingskort, er det vigtigt, at du husker at få opdateret oplysningerne på din aftale hos os.

Du kan gøre det via Min Konto eller i vores app

Se Guide til opdatering af betalingskort via Min Konto
Se Guide til opdatering af betalingskort i appen

Vær opmærksom på, at vi ikke sender en kvittering for, at du har opdateret dit kort.

Hvornår virker min bizz efter opdatering?

Der er forskel på, hvor hurtigt din bizz virker, når du opdaterer dit betalingskort.

Hvis din bizz var aktiv/åben, da du ændrede det tilknyttede betalingskort kan du bruge den med det samme. Du kan altid tjekke din bizz’ status i Min Konto. Er bizz-ikonet grønt, er den aktiv.

Hvis din bizz var spærret, inden du opdaterede dit betalingskort, skal du være opmærksom på, at der er forskel på, hvornår din bizz kan bruges i de forskellige anlæg. Det kommer an på, om du har en lokal- eller rabataftale med det selskab, som du gerne vil benytte din bizz hos.

Med lokalaftale

En lokalaftale kan f.eks. være en Storebælt Privat eller Storebælt Erhvervsaftale med Storebæltsbroen, en BroPass-aftale med Øresundsbron eller en AutoBizz Smart-aftale med ForSea Ferries.

Har du en lokalaftale med Storebælt vil din bizz virke 2 timer efter din opdatering. Har du derimod en lokal- eller rabataftale med Øresundsbroen eller ForSea, kan der gå op til 24 timer.

Uden lokalaftale

Benytter du din bizz et sted, hvor du ikke har en lokal- eller rabataftale gælder følgende:

Har du opdateret inden kl. 19:00, kan du bruge din bizz næste dag efter kl. 07:00.

Eksempel: Du opdaterer betalingskort mandag aften inden kl. 19:00. Bizz er klar til brug tirsdag kl. 07:00.

Har du opdateret efter kl. 19:00, kan du først bruge din bizz igen på andendagen kl. 07:00.

Eksempel: Du opdaterer betalingskort mandag aften efter kl. 19:00. Din bizz er klar til brug onsdag kl. 07:00.

Er du i tvivl, om du har en lokal- eller rabataftale med de steder, hvor du kan bruge bizz, er du velkommen til at kontakte os.