Vi har opdateret vores betalingssystem. Dette kan give forskellige typer driftsforstyrrelser, når det handler om bl.a. betalinger og tilgodehavender. Hold dig opdateret på vores driftsstatus her

Hvad søger du?

Konkurrencedygtige priser
Øresundsbron

Halv pris på Øresundsbron

Der er mange penge at spare med en BroPas Business. Aftalen giver jer nemlig 50 % rabat på broen over Øresund. Og I skal hverken betale abonnement eller oprettelsesgebyr for aftalen, hvis I udelukkende kører med lastbiler.

Altid 50 % med BroPas

Med en BroPas Business-aftale på jeres bizz eller nummerpladebetaling får I altid halv pris på Øresundsbron. Når I har oprettet aftalen, får I automatisk rabatten og den laveste pris. Det gælder allerede fra første tur og kører helt af sig selv, når I betaler med bizz eller nummerpladebetaling på broen.

Bestil nemt BroPas Business for 0 kr.

I kan nemt bestille en BroPas Business-aftale hos os via Min Konto. Så sender vi alle de nødvendige informationer til Øresundsbron og sørger for, at aftalen bliver oprettet.

Som Business-kunder betaler I intet abonnement eller oprettelsesgebyr – hverken pr. aftale eller bizz. Der kan dog forekomme et årsgebyr, såfremt I ikke benytter Øresundsbron, efter tilmelding.

 

Skriv til erhvervsteamet

Vi gør vores bedste for svare på din besked inden for 24 timer.

Ring til erhvervsteamet

OBS! På dette nummer servicerer vi kun kunder med lastbiler og busser.

Kontakt vores erfarne team med speciale i tolling til busser og lastbiler mandag–torsdag 9.00–16.00 og fredag 9.00-15.30.
+45 7080 8081

Hør mere om vores erhvervsløsninger

Udfyld felterne her, så kontakter vi jer til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan understøtte jeres forretning.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk