Min Konto er lukket fra mandag d. 4. marts kl. 16 til tirsdag d. 5. marts kl. 9 grundet systemopdateringer.

Hvad søger du?

Vi er blevet opkrævet en forkert pris. Hvad gør vi?

Kontakt vores erhvervsafdeling på telefon +45 70 80 80 81 eller skriv til en mail til truck@brobizz.com (Tung trafik) eller btb@brobizz.com (Let trafik).

De vil sørge for at afklare evt. fejl. Husk at have jeres bizz-nummer eller nummerplade klar, når I ringer til os.