Der er i øjeblikket nogle erhvervskunder, der oplever problemer med at logge ind i Min Konto, bestille bizz/nummerplade og hente turoversigt. Prøv gerne igen senere.

Hvad søger du?

Vi skal til Norge

Med Bizz Norden kommer I nemt omkring i Norge, hvor der opkræves vejafgifter på flere broer, veje og tunneller.

Vi sørger for, at I betaler automatisk og får rabat via jeres bizz-aftale, hvis I blot sørger for:

 1. At I har indtastet de korrekte registreringsoplysninger, køretøjstype, nummerplade og landekode på den bil, I skal køre til Norge i. Hvis jeres køretøj vejer over 3.500 kg skal I registrere køretøjets udstødningsklasse. Hvis jeres køretøj vejer under 3.500 kg skal I registrere køretøjets brændstof/drivmiddel. Alt dette skal I oplyse under Min Konto.
 2. At have jeres bizz med og at have den korrekt monteret i forruden.

Det kræver ingen særlige aftaler at betale med Bizz Norden.

Vær opmærksom på

 • Få 40% rabat på over 90 sejlruter i Norge
  Med en Norgesaftale fra Brobizz får I rabat på de fleste sejlruter i Norge. Aftalen gælder kun lastbiler og busser over 3.500 kg. Kontakt os for at få de bedste priser med en Norgesaftale på truck@brobizz.com eller telefon +45 70 80 80 81. Læs mere om Brobizz Norgesaftale
 • Tilføj køretøjets registreringsnummer til jeres Brobizz-aftale
  Ved enkelte betalingsanlæg i Norge aflæses Brobizz desværre ikke altid korrekt. I disse tilfælde vil køretøjets registreringsnummer blive aflæst på et foto, der bliver taget ved betalingsanlægget. Vi anbefaler derfor, at jeres Brobizz-aftale er opdateret med korrekt registreringsnummer, køretøjstype samt indregistreringsland. På den måde vil opkrævningen stadig ske via jeres bizz.

  Bemærk: Hvis I har køretøjets registreringsnummer tilknyttet flere forskellige bizzer, og opkrævningen i Norge sker på baggrund af bilens nummerplade, så kan vi desværre ikke styre, hvilken bizz turen opkræves på. Det er udelukkende op til den Norske operatør. Turen kan ikke efterfølgende flyttes til en anden bizz.
 • De norske myndigheder opkræver gebyr, hvis jeres bizz ikke er opdateret
  For lastbiler og busser over 3.500 kg opkræves der et gebyr på NOK 8.000, hvis jeres bizz ikke er aktiv eller opdateret med korrekte oplysninger. Ved for sen betaling og gentagelser stiger gebyret markant.
 • Køretøjer over 3.500 kg skal have en elektronisk enhed monteret til betaling af vejafgift
  Enheden skal være konfigureret til det køretøj den befinder sig i. De norske myndigheder udskriver høje bøder, hvis køretøjet ikke efterlever kravene. Se kort over bomstationer i Norge

Læs mere om Norge på partnersiden hos Brobizz.

Bemærk, at I skal bruge jeres Bizz Norden i Norge. I kan ikke bruge jeres nummerpladebetaling i Norge.

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk