Vi skal sejle med Aalborg Færgerne (2 ruter)

Aalborg kommune har to færger, der sejler mellem Aalborg - Egholm og Hals - Egense.

I kan betale for jeres ture med nummerpladebetaling (PayByPlate) fra Brobizz - og tilmed automatisk få rabat på overfarterne.

Aalborg - Egholm

På denne rute betaler I let og hurtigt for billetten i havnen på Aalborg-siden. Billetten gælder tur/retur.

Se afgangstider og priser
Egholm-færgens partnerside hos Brobizz linker vi jer videre til Aalborg kommunes hjemmeside, hvor I finder afgangstider og flere detaljer.

Hals - Egense

På denne rute kan I betale direkte på terminalen i begge havne.

Se afgangstider og priser
Egense-færgens partnerside hos Brobizz linker vi jer videre til Aalborg kommunes hjemmeside, hvor I finder afgangstider og flere detaljer

Sådan gør I

Sørg for, at I er tilmeldt betaling med nummerplade (PayByPlate) fra Brobizz

1. Kør frem til terminalen - jeres nummerplade bliver automatisk aflæst.
  2. Vælg nummerpladebetaling (PayByPlate) fra Brobizz som betalingsmiddel på skærmen.

Er I i tvivl, om I er tilmeldt, kan I tjekke det i Min Konto eller Brobizz appen. Klik her og find guides til

Se forbrug og aktiv/inaktiv status ved login på Min Konto
Se forbrug og aktiv/inaktiv status ved login i Brobizz appen

Vær opmærksom på

Det er indtil videre kun muligt at tilmelde almindelige personbiler under 3.500 kg til nummerpladebetaling (PayByPlate) fra Brobizz.