Der er i øjeblikket nogle erhvervskunder, der oplever problemer med at logge ind i Min Konto, bestille bizz/nummerplade og hente turoversigt. Prøv gerne igen senere.

Hvad søger du?

Vi skal køre over Øresundsbron

Når I er kunde hos Brobizz, og har en bizz eller nummerpladebetaling, kan I nemt køre over broen gennem de grønne baner.

I skal have ØresundBUSINESS for at få rabat

Bestil en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron og tilknyt den jeres bizz eller nummerplade - så kører I over broen til under halv pris. Prisen for turene afhænger af kørselsmønster og af køretøjstypen.

ØresundBUSINESS er en rabataftale, I indgår med Øresundsbro Konsortiet. Det er en abonnementsordning, som koster 268 DKK ekskl. moms årligt pr. aftale/kundenummer for erhvervskunder og for lastbiler er der ingen årlig afgift.

Når I har tilmeldt jer, betaler I det årlige abonnement, indtil I selv opsiger det hos Øresundsbro Konsortiet.

I kan tilmelde jer ØresundBUSINESS på Øresundsbroens hjemmeside her.

Vær opmærksom på

  • Der er mange penge at spare med en ØresundBUSINESS-aftale. Har I kun kørsel med lastbil er der er intet årsgebyr på aftalen.
  • I kan både betale med bizz og nummerplade).Har I både bizz og nummerpladebetaling, vil bizz blive prioriteret som betalingsmiddel i betalingsanlægget. Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.
    Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en ØresundBUSINESS-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer, til I kan bruge den på Øresundsbron.

Spørgsmål og svar om ØresundBUSINESS-aftalen

Hvilke registreringsnumre er tilknyttet min ØresundBUSINESS-aftale?

Du kan se, hvilke registreringsnumre, der er tilkoblet din ØresundBUSINESS-aftale ved at logge på Mit ØresundBUSINESS på Øresundsbrons hjemmeside. 

Gå direkte til login her

Var denne artikel en hjælp?

Det er vi kede af, men tak for din feedback. Hvis du har et øjeblik vil vi gerne vide, hvad vi kan gøre bedre.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk