Der er i øjeblikket nogle erhvervskunder, som oplever problemer med at logge ind i Min Konto og med at hente turoversigt. Prøv gerne igen senere.

Hvad søger du?

ØresundBUSINESS

Kør over Øresund til under halv pris med ØresundBUSINESS

ØresundBUSINESS er en rabataftale, der giver jer den bedste pris øver Øresund, når I betaler med jeres bizz eller nummerplade.

Kom over Øresundsbron med 50%

ØresundBUSINESS er en rabataftale, der gør det muligt at komme over Øresundsbron til 50% af listeprisen. 

Hvis I vil have glæde af rabatordningen, skal I tilmelde jer ØresundBUSINESS hos Øresundsbron. Derefter skal I tilmelde mindst et af jeres Brobizz produkter til aftalen. I kan oprette ØresundBUSINESS og tilknytte jeres produkter til aftalen direkte via Min Konto.  

Når først et produkt er tilmeldt, sørger Brobizz automatisk for at tilmelde resten af jeres produkter, så I altid kører billigst over Øresund - uanset hvilken bizz eller nummerplade I bruger.

Tunge køretøjer over 3500 kg. kan oprette ØresundBUSINESS gratis, hvorimod lette køretøjer skal betale en årlig afgift uanset antallet af produkter. 

Har man både lette og tunge køretøjer i sit sortiment, er den årlige pris 0 kr., medmindre ingen af de tunge biler har været over broen det seneste år, så vil der være en årlig afgift.

Læs mere og se priser hos Øresundsbron.

Har I både bizz og nummerplade?

Hvis I både har bizz og nummerpladebetaling, vil bizz altid blive prioriteret i betalingsanlægget.
Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.


Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en ØresundBUSINESS-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer nummerpladebetaling, til I kan bruge den på Øresundsbron.

Hvis I tilmelder jer nummerpladebetaling, og allerede har en bizz med en ØresundBUSINESS-aftale tilknyttet, vil jeres ØresundBUSINESS automatisk blive tilknyttet jeres nummerpladebetaling.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk