Hvad søger du?

ØresundBUSINESS

Kør over Øresund til under halv pris med ØresundBUSINESS

ØresundBUSINESS er en rabataftale, der giver jer den bedste pris øver Øresund, når I betaler med jeres bizz eller nummerplade.

Kom over Øresundsbron med 50%

ØresundBUSINESS er en rabataftale, der gør det muligt at komme over Øresundsbron til 50% af listeprisen. 

Hvis I vil have glæde af rabatordningen, skal I tilmelde jer ØresundBUSINESS hos Øresundsbron. Derefter skal I tilmelde mindst et af jeres Brobizz produkter til aftalen. I kan oprette ØresundBUSINESS og tilknytte jeres produkter til aftalen direkte via Min Konto.  

Når først et produkt er tilmeldt, sørger Brobizz automatisk for at tilmelde resten af jeres produkter, så I altid kører billigst over Øresund - uanset hvilken bizz eller nummerplade I bruger.

Tunge køretøjer over 3500 kg. kan oprette ØresundBUSINESS gratis, hvorimod lette køretøjer skal betale en årlig afgift uanset antallet af produkter. 

Har man både lette og tunge køretøjer i sit sortiment, er den årlige pris 0 kr., medmindre ingen af de tunge biler har været over broen det seneste år, så vil der være en årlig afgift.

Læs mere og se priser hos Øresundsbron.

Har I både bizz og nummerplade?

Hvis I både har bizz og nummerpladebetaling, vil bizz altid blive prioriteret i betalingsanlægget.
Pak jeres bizz ind i det etui, I har modtaget den i, hvis I vil betale med nummerpladen.


Tilmelder I jer nummerpladebetaling og kombinerer med en ØresundBUSINESS-aftale fra Øresundsbron, kan I bruge den allerede efter 20 min. Tilknytter I ikke en ØresundBUSINESS-aftale til nummerpladen, kan der gå op til 24 timer, fra I tilmelder jer nummerpladebetaling, til I kan bruge den på Øresundsbron.

Hvis I tilmelder jer nummerpladebetaling, og allerede har en bizz med en ØresundBUSINESS-aftale tilknyttet, vil jeres ØresundBUSINESS automatisk blive tilknyttet jeres nummerpladebetaling.

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk