Hvad søger du?

10 oktober 2019

Uuuhyggelig sjov efterårsferie

Skal du holde efterårsferie og er du til gys og gru? Så er der masser af steder at køre hen i det ganske danske land. BroBizz siger: ”Bøøøhmand… på Sjælland, Fyn og i Jylland!”

Gys på Hospitalet i Carstensens Gamle Have, Tivoli

Ingen halloween uden gys! Heller ikke i Tivoli. Har I nogensinde spurgt jer selv om der mon huserer nogen under Rutschebanen? Kig jer en ekstra gang over skulderen, hvis I besøger forlystelsen Hospitalet, som er flyttet ind under skinnerne – vi siger det bare.

Ud over gys er der som altid lækre spisesteder, sjove forlystelser, lys og farver og en masse kulturelle oplevelser i vente. Sådan har det altid været i den gamle forlystelseshave, Tivoli, og sådan er det også når de åbner for efterårssæsonen med (u)hyggelig stemning og masser af fantastiske dekorationer.

Tivolis halloween kan I opleve fra den 11. oktober til og med den 3. november 2019.

Skeletterne holder fest i BonBon-Land

Fik I ikke skræmt gebisset ud af bedstemors overmund i det københavnske, kan I slå et smut forbi endnu et sted, hvor der er skrig og grin på menuen i efterårsferien. Sæt kursen stik syd mod BonBon-Land. I det sydsjællandske fejrer de halloween med temaet Skeletternes Fest, der er stærkt inspireret af den mexicanske højtid Dia de los muertos (De Dødes Dag), som er en farverig fest, der både hylder de afdøde og livet.

Halloween i BonBon-Land har åbent fra den 12. til 20. oktober 2019 (kl. 10-17) og i weekenden den 26.-27. oktober 2019. Tør du?

Blod på tanden og lumske efterårsplaner

”En mørk forbandelse hviler over Egeskov…”. Hvis I har planer om at bevæge jer mod slottet i efterårsferien, anbefaler vi, at I fylder lommerne med hvidløg og tager den højhalsede sweater på. I hele efterårsferien er parken til det smukke Egeskov Slot på Fyn nemlig tryllet om til ét stort Halloween-univers med mystiske væsner, kæmpeedderkopper og uuuh… selveste Grev Dracula! Og hvem ved, hvilke planer han har for efterårsferien...

Under Halloween på Egeskov Slot er der masser af oplevelser for hele familien, når parken bliver gjort levende, når snobrød skal bages og græskar skæres. Oplev det selv fra den 12. til den 20. oktober 2019.

Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Måske har I ikke fået gys nok på Fyn. Så skal I tage et smut til en af Danmarks største halloween-events hos Djurs Sommerland i det jyske!

I Djurs Sommerland elsker de legebørn. Men de kan også godt lide at skræmme dem lidt. I hele efterårsferien er der masser af skræmmende sjove oplevelser for hele familien, når Djurs Sommerland byder inden for på HekseSkolen med svævende bogstaver og sortklædte hekse, der lokker jer helt ind i det allermørkeste. Uuuuhhyggeligt!

Efter et forfærdeligt uvejr er der også tumult i det hjemsøgte GræskarFabrikken. Et gysende råd her fra er: Gå langt uden om gryderne i GræskarFabrikken Scary Haunted House! I skulle nødig ende i suppedasen.
Besøg Magisk Halloween i Djurs Sommerland fra den 12. til den 20. oktober 2019.

Det’ fa’me uhyg’lig du - men det bliver garanteret også sjovt!

Land: Danmark
Sprog: Dansk

Land: Danmark
Sprog: Dansk