Hvad søger du?

26 marts 2021

Storebæltsbroen og Øresundsbron slukker lyset i klimakampen

Sammen med Verdensnaturfonden WWF slukker Storebæltsbroen og Øresundsbron lyset. Det sker i forbindelse med verdens største klimaopråb: Earth Hour.

Lørdag den 27. marts 2021 mellem kl. 20.30 og 21.30 slukker millioner af mennesker og tusindvis af virksomheder og byer over hele verden lyset for at sætte fokus på verdens klimaudfordringer.

Som to forbindelser, der samler folk på tværs af landsdele, ønsker Storebæltsbroen og Øresundsbron at tage ansvar for naturen, klimaet og samfundet og markerer derfor klimaproblematikken ved at tage del i Earth Hour.

 

Det er sikkert at køre over broerne
Alle trafikanter kan opleve slukkede broer mellem kl. 20.30 og 21.30. Når lyset slukker, svarer det til den nattesænkning, der sker hver aften fra kl. 00.00.

Pas godt på hinanden, når I kører over Storebæltsbroen og Øresundsbron.

 

Mere om Earth Hour
Verdensnaturfondens WWF’s Living Planet Report 2020 viser, at der på mindre end 50 år sket en dramatisk global reduktion af populationer af pattedyr, fugle, padder, krybdyr og fisk på hele 68 procent. Samtidig er én ud af fire dyre- og plantearter i dag er i fare for udryddelse. Med andre ord er biodiversiteten er truet og naturen ude af balance. Derfor har WWF startet initiativet Earth Hour, hvor lyset slukkes for at sætte fokus på alt det liv, vi gerne vil bevare.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk