Vi oplever i øjeblikket, at der er falske mails i omløb.

Læs, hvad du skal gøre her.

Hvad søger du?

12 oktober 2021

Oplev efterårets fem vildeste steder at blive blæst igennem

Hiv det varme tøj frem og lad blæsten ruske jer igennem på en god, lang tur. Og så er der jo intet, der slår en kop varm kakao i sofaen bagefter. Vi har samlet fem af Danmarks vildeste steder, hvor I kan opleve efterårets blæsevejr helt gratis.

Rubjerg Knude Fyr, Nordjylland

Nyd vinden i håret og den fantastiske udsigt over klitterne og Vesterhavet fra Rudbjerg Knude Fyr, der i 2019 blev reddet fra at styrte i havet. Fyret er et glimrende udgangspunkt for en gåtur i den imponerende vandreklit Rubjerg Knude. Fyret har gratis adgang og åbent døgnet rundt.
Se mere om Rubjerg Knude


Svanninge Bakker, Sydfyn

Svanninge Bakker bliver kaldt de fynske Alper og er øens største skov- og naturområde. Det smukke, kupperede landskab er perfekte til en vandretur, hvor I både kan mærke vindens susen og komme i læ mellem de grønne bakker. Husk at kigge forbi udsigtstårnet ved Skovlyst.
Se mere om Svanninge Bakker


Danmarks længste dige, Lolland

Tag en tur på landets længste dige, der er 63 km langt og beskytter Lollands vestkyst mod havet. Her kan I med garanti blive blæst godt igennem, og samtidig nyde den fantastiske udsigt til hav, strande og skovklædte næs. Diget er velegnet til både cykel- og vandreture.
Se mere om diget ved Nakskov

Rudolph Tegners Statuepark, Nordsjælland

I de poetiske, lyngklædte bakker i Rusland ved Dronnings Mølle ligger en eventyrlig staturpark. Her kan I opleve 14 af Rudolph Tegners dramatiske skulpturer – og finde gode klatretræer og en skattejagt om værkerne. Tegners Museum ligger også i staturparken (kræver billet).
Se mere om Tegners Statuepark 

Naturpark Vadehavet, Vesterhavet

Der er rig mulighed for at blive blæst godt igennem på den ubeboede halvø Skallingen sydvest for Hvidbjerg Strand. Den barske og utæmmede ødemark er del af Nationalpark Vadehavet, og I kan fx udforske med en tur ad den omkring 4 km l lange vandresti.
Se mere om Naturpark Vadehavet

Pas på vinden på Storebæltsbroen

Hvert år vælter vindfølsomme køretøjer som på Storebælt og skaber farlige situationer. Husk at tjekke, om vi fraråder kørsel med vindfølsomme køretøjer, før du kører over med fx en campingvogn eller trailer. Tilmeld dig trafikinfo, og læs mere om kørsel i blæst på broen.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk