Hvad søger du?

1 maj 2020

Brug tiden fornuftigt - opdater dine oplysninger hos Brobizz

For at du fuldt ud kan bruge de muligheder, der følger med bizz og nummerpladebetaling, er det nødvendigt, at vi har de rette oplysninger om dig.

Vigtige korrekte oplysninger

  • Betalingskortoplysninger
  • Din bils registreringsnummer
  • Mailadresse
  • Mobilnummer
  • Postadresse

Vigtigt for dig

Det kan have afgørende betydning for dig, at vi har de rigtige oplysninger. Vi bruger eksempelvis din mailadresse til at sende dig vigtige informationer om dit kundeforhold eller dit betalingskort. Vi bruger den også til at kontakte dig, hvis du mister din bizz og nogen har indleveret den hos os.

Sådan gør du

Du kan opdatere dine oplysninger i Brobizz' app eller via Min Konto. Når dine stamdata er opdaterede, har vi mulighed for at informere dig om nye muligheder med vores produkter og services. Husk altid at have dit Brobizz-nummer og din adgangskode klar.

Har du solgt din bil for nylig?

Hvis du har solgt din bil eller skal til det, er det særligt vigtigt, at du får opdateret dine oplysninger hos os. Hvis bilens nummerplade eksempelvis er tilmeldt nummerpladebetaling eller hvis du har registreret bilens nummerplade på en Brobizz-aftale, er det vigtigt at du ændrer oplysninger på dit kundeforhold hos os.

Husk alle oplysninger

Har du fået nyt betalingskort er det også meget vigtigt at vi har de korrekte oplysninger. Hvis vi ikke har de rigtige oplysninger, kan vi ikke trække for dit forbrug på din bizz eller nummerpladebetaling. Hvis vi samtidig ikke har den korrekte mailadresse, kan vi ikke kontakte dig rettidigt for at gøre opmærksom på det.

Sprog: Dansk

Sprog: Dansk